Merhaba iki tane ürün var bulduğum birisi Samsung olarak geçiyor
Hocam ben h15 ledli şekilde 7 8 ay kadar kullandım. Selektörler çok daha belirgin oluyor. Gündüz farları da görsel olarak daha güzel duruyor. Uzun far kullanımı olarak çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. Orijinal led farlı bir aracın çok daha farklı bir aydınlatması var. Led taktığında dağı taşı her yeri fazla aydınlatmaya başlıyor. Özellikle uzunlar açık giderken levhalar fazla parlıyor. Orijinal ledli araçta uzun farlarda dahi yola odaklı şekilde yanıyor.İsin gercegi bende gorunum olarak gunduz farinda sari isigi sevmiyorum. ama gunduz farlari halojende uzunla beraber.. Led ile aydinlatmanin cok aman aman olmadigini dusunuyorum. bu nedenle led h15 almiyorum. Ama gunduz farini beyaz yapsak cok guzel olacak.. Bu ise bi cozum bulmak lazim. ama nasil
Degerli yorumunuz icin cok tesekkurler..yağmur camurda memnun edici olur mu? performans urunu ariyorum. Fiyati da bi tik uygun olursa denemeye deger diye dusunuyorum. Kisalari degistim. Halojenler ama gayet memnunum.. ama uzunlar ve gunduz fari basimiza bela olduHocam ben h15 ledli şekilde 7 8 ay kadar kullandım. Selektörler çok daha belirgin oluyor. Gündüz farları da görsel olarak daha güzel duruyor. Uzun far kullanımı olarak çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. Orijinal led farlı bir aracın çok daha farklı bir aydınlatması var. Led taktığında dağı taşı her yeri fazla aydınlatmaya başlıyor. Özellikle uzunlar açık giderken levhalar fazla parlıyor. Orijinal ledli araçta uzun farlarda dahi yola odaklı şekilde yanıyor.
Kötü mü ettikArkadaşlar nerden çıkarıyorsunuz bu işleri.
Dünden bu yana bende Gündüz ışıklarının halojen, farın bi-xenon olmasına taktım sayenizde.
Ayıkla pirincin taşını şimdi. Kafa takıldı
İstanbulda atölye semih var isinin uzmaniArkadaşlar nerden çıkarıyorsunuz bu işleri.
Dünden bu yana bende Gündüz ışıklarının halojen, farın bi-xenon olmasına taktım sayenizde.
Ayıkla pirincin taşını şimdi. Kafa takıldı [emoji20]