Benim aracın rengi dünyada yok uranüs gri herşey yakışır aslanıma.ercanerten dedi:@yusuf senin araç siyahsa yakışır lafım yok ona ama tungsten'e yakışır mı onu bilmiyorum işte.
Benim aracın rengi dünyada yok uranüs gri herşey yakışır aslanıma.ercanerten dedi:@yusuf senin araç siyahsa yakışır lafım yok ona ama tungsten'e yakışır mı onu bilmiyorum işte.
Ona hiç dikkat etmedim. Ama çıkıyordur herhalde. Bakayım bi çıkıncaercanerten dedi:@yusuf kısaları yakınca gündüz farları devreden çıkıyor mı hocam?
Kısa yanınca gündüz farları sönüyoryusuf dedi:Ona hiç dikkat etmedim. Ama çıkıyordur herhalde. Bakayım bi çıkınca@yusuf kısaları yakınca gündüz farları devreden çıkıyor mı hocam?
@OnurOnur dedi:Bu olay sadece bixenonlu araclarda oluyor. Halojenlerde gündüz-uzun-park lambalari tek h15 tipi ampulde toplandigi icin yapma şansımız yok
Klavuzlu olabilir hocam. Tam emin değilim daha önce sökmüş biri yanıtlarsa daha doğru olurRedline dedi:@OnurBu olay sadece bixenonlu araclarda oluyor. Halojenlerde gündüz-uzun-park lambalari tek h15 tipi ampulde toplandigi icin yapma şansımız yok
Hocam nasıl çıkartıyoruz ampulu yerinden ? Far kapağını açtım ampulun orda uzanan düz bir çubuk var çekince gelmiyor nadıl değiştiricez ampulu bilgin varmı acaba ?
@silvershadowsilvershadow dedi:@Redline
Hocam o işin üstadına yönlendirelim sizi kendisinde fotoğraflı açıklama mevcuttu.. @topalkartal
xenonlu aracı olanlar gündüz fari ampullerini kendileri rahatlıkla değiştirebilirOnur dedi:Klavuzlu olabilir hocam. Tam emin değilim daha önce sökmüş biri yanıtlarsa daha doğru olur@OnurBu olay sadece bixenonlu araclarda oluyor. Halojenlerde gündüz-uzun-park lambalari tek h15 tipi ampulde toplandigi icin yapma şansımız yok
Hocam nasıl çıkartıyoruz ampulu yerinden ? Far kapağını açtım ampulun orda uzanan düz bir çubuk var çekince gelmiyor nadıl değiştiricez ampulu bilgin varmı acaba ?
Değerli Hocam,Redline dedi:murat ve yasin hocam resim ve anlatım için çok teşekkürler süper görünüyor hemen alıp bende takıcam
Peki fazla ısıdan led içeride plastik aksamı eritmez değil mi ? Yasin hocamın tecrübeleride gerekli.
@silvershadow
Murat hocam teşekkür ederim şimdi karar zamanı turuncu mu beyaz mısilvershadow dedi:Değerli Hocam,murat ve yasin hocam resim ve anlatım için çok teşekkürler süper görünüyor hemen alıp bende takıcam
Peki fazla ısıdan led içeride plastik aksamı eritmez değil mi ? Yasin hocamın tecrübeleride gerekli.
@silvershadow
led ampul soğuk ışık kaynağıdır. Dolayısıyla sorun yok