yorumlarınız nasıl hocam? aracınızdan memnun musunuz ? Ben şahsen 2.el ACT li bir Highline daha mantıklı geliyor ama sizinde görüşlerinizi beklerim tabi ki1.0 Dsg comfort için fiyat araştırın bence. İstanbul ve Ankara'daki bayilerde indirimli bulabilirsiniz, liste fiyatına çok aldanmamak lazım.
Ben bir ay önce 92bin liraya aldım mesela Comfort tsi dsg.
Araç için pek yoruma gerek yok hocam, bildiğiniz Golf comfort bana hız sabitleme hariç yeterli geliyor. Ön arka park sensörü standart. Alcantara koltuklar harika bence.yorumlarınız nasıl hocam? aracınızdan memnun musunuz ? Ben şahsen 2.el ACT li bir Highline daha mantıklı geliyor ama sizinde görüşlerinizi beklerim tabi ki
şehir için yakıt tüketimi ne durumda hocam 2. el olarak dsg cam tavanda değerlendirebilir o zaman yorumlarınız doğrultusunda :'(Araç için pek yoruma gerek yok hocam, bildiğiniz Golf comfort bana hız sabitleme hariç yeterli geliyor. Ön arka park sensörü standart. Alcantara koltuklar harika bence.
Motoru merak ediyorsanız gayet verimli. Performans olarak tdi'den eksik olmadığını düşünüyorum, tüketim olarak özellikle şehir içinde bayağı iyi. Uzun yolda kurallara uygun olarak kullanınca 4,5-5 yakiyor, daha önceki 1.4 passatim gibi.
Şehir içi için henüz sağlıklı bir ölçüm yapamadım hocam, ancak bin km sonra anlaşılır. Ama ankara gibi orta trafik bir yerde yaşıyorsaniz 6,5-8 aralığı dışına çıkmaz diye tahmin ediyorum.şehir için yakıt tüketimi ne durumda hocam 2. el olarak dsg cam tavanda değerlendirebilir o zaman yorumlarınız doğrultusunda :'(
Değerli HocamHerkese merhabalar,
ismim Ahmet Can, 30 Yaşında İstanbul'dan katılıyorum ilk aracım polo 1.4 FSi otomatik
DSG bir Golf 7 arayışına girmişken karşıma bu forum çıktı ve hemen üye oldum. 90.000 TL Bütçem doğrultusunda 0 veya 2. el 1.2 veya 1.4 bir araç arayışındayım yardımlarınız olursa çok sevinirim. Ayrıca kullanıcılar olarak alırken şuna mutlaka bak veya bu olmadan asla alınmaz dediğiniz tavsiyelerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Hocam merhabalar,Değerli Hocam
Neden dolayı vazgeçtiniz bilemiyorum ama mutlaka DSG arıyorsanız size 1.0 TSI DSG Midline Plus donanımlı veya Comfortline donanımda Golf baksak?
Aradaki 10 beygir farkı anlamak son hızlara çıkmadıkça imkansıza yakındır.