Örnek verebilir misiniz?Maalesef golf6 nin kalitesi 7 ve 7.5 ta yok. Umarim golf 8 daha kaliteli olarak karsimiza cikar.
Örnek verebilir misiniz?
Hocam torsiyon muhabbeti nedir? Yol tutuş, arka atma vs. o açıdan fark var mı 6-7 arasında?Malzeme kalitesi ve yalitim kesinlikle golf6 da cok daha iyi. Torsiyon mubabbeti bile buna bir ornek.
haklı olabilirsiniz hocam ama sanırım golf6 da golf ün en tutulmayan modeli olmuş olabilir.Malzeme kalitesi ve yalitim kesinlikle golf6 da cok daha iyi. Torsiyon mubabbeti bile buna bir ornek.
Malzeme kalitesi Golf 7 de tavan bence, Golf 6, 5 ve 4 e binmis surmus biri olarak konusuyorum. 4 ten sonra 5 ve 6 ya insanlar 4 teki kadar ısınamadı, hep bir 4 e ozlem vardi ama 7 eski butun Golf leri unutturduMalzeme kalitesi ve yalitim kesinlikle golf6 da cok daha iyi. Torsiyon mubabbeti bile buna bir ornek.
C sınıfında arkası en çok oynak araçların başında golf geliyor desek yalan olmaz sanırım.Bir kaç test videosu ekleyeyim kıyaslama yapın.Ha ben golf6yla kıyaslamak yerine bazı kriterlerde golf6'nın üzerine pek koyamadı hatta hiç koyamadı maliyet kaygısı yüzünden demek istiyorum.Hocam torsiyon muhabbeti nedir? Yol tutuş, arka atma vs. o açıdan fark var mı 6-7 arasında?
Ön ve arka kapı plastiği, koltukların 30bin km de (hatta daha erken olan bile var) tiftiklenmesi, arka süspansiyonda bağımlıya dönülmesi ilk aklıma gelenler.Hatta golf 7 çıktıktan sonra sırayla torpido kilidinden akünün etrafında ki kapaklı suet yapıya kadar kaldırdılar.Maliyet kaygısı en üst düzeyde gibi duruyor.Golf 7 totalde çok güzel bir araç ama eski vw'lerin kalitesi bence yok.b7 kasa passatın arka kol dayamasıyle b8 kasanınkini bir karşılaştırın mesela.Ben ikisine de sahip oldum biliyorum Golf 7 gene toplamda sınıfının en iyisi ama kendi golfler içinde kalitesini düşüşte buluyorum ben.Malzeme kalitesi Golf 7 de tavan bence, Golf 6, 5 ve 4 e binmis surmus biri olarak konusuyorum. 4 ten sonra 5 ve 6 ya insanlar 4 teki kadar ısınamadı, hep bir 4 e ozlem vardi ama 7 eski butun Golf leri unutturdu
Anladım , ben şu anda sınıfında bundan daha kaliteli ve keyifli bir araba görmediğim için şaşırdım açıkcası. Geçen hafta can sıkıntısından opel, renault,peugeot bayilerini gezdim araçları inceledim. Yok abi dedim ya VW bir başka. Golf ile yeni tanıştığım için 6 ile karşılaştırma yapamıyorum o yüzden , golf ahalisin de de herkes sana katılmıyor sanıyorum, teşekkürler bilgiler için.Ön ve arka kapı plastiği, koltukların 30bin km de (hatta daha erken olan bile var) tiftiklenmesi, arka süspansiyonda bağımlıya dönülmesi ilk aklıma gelenler.Hatta golf 7 çıktıktan sonra sırayla torpido kilidinden akünün etrafında ki kapaklı suet yapıya kadar kaldırdılar.Maliyet kaygısı en üst düzeyde gibi duruyor.Golf 7 totalde çok güzel bir araç ama eski vw'lerin kalitesi bence yok.b7 kasa passatın arka kol dayamasıyle b8 kasanınkini bir karşılaştırın mesela.Ben ikisine de sahip oldum biliyorum Golf 7 gene toplamda sınıfının en iyisi ama kendi golfler içinde kalitesini düşüşte buluyorum ben.