Önde kamera olması hiç olmamasından çok çok daha iyidir öyle demeyin hocam.çift kamerada kabloları güzelce gizleyebildiniz mi?Blacksys kullanıyorum CL 200b modelini, çift kamera ve diğer özellikleri gayet iyi, bi araştırın derim ama ön tarafı çekip arka tarafı çekmeyecek bir cihaz alacaksanız bence hiç gerek yok
Bagaj soketine bağladım 12v girişi, sonrasında tavandan öne kadar getirdim. Kablolama çok kolay gözünüzde büyütmeyin hocam, ayrıca arkada kamera olmazsa bence şu yönden kötü, biri gelip arkadan vursa sonuçta arabada kamera var ama işe yaramıyorÖnde kamera olması hiç olmamasından çok çok daha iyidir öyle demeyin hocam.çift kamerada kabloları güzelce gizleyebildiniz mi?
Bu şekilde görünümüBagaj soketine bağladım 12v girişi, sonrasında tavandan öne kadar getirdim. Kablolama çok kolay gözünüzde büyütmeyin hocam, ayrıca arkada kamera olmazsa bence şu yönden kötü, biri gelip arkadan vursa sonuçta arabada kamera var ama işe yaramıyor
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadan vuran herzaman haksız değilmidir hocam yaBagaj soketine bağladım 12v girişi, sonrasında tavandan öne kadar getirdim. Kablolama çok kolay gözünüzde büyütmeyin hocam, ayrıca arkada kamera olmazsa bence şu yönden kötü, biri gelip arkadan vursa sonuçta arabada kamera var ama işe yaramıyor
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vurup kaçan?Arkadan vuran herzaman haksız değilmidir hocam ya [emoji4]