2017 1.0 golf dsg egzos downpipe

İskender ustaya yaptırmıştım ve ses olarak gayet memnunum. Polisle sıkıntı yaşamak istemiyorsanız varex taktırmanız daha yerinde olacaktır. Varex içinde içi boş varex yerine susturucu işlevi gören varex takarsanız performans düşüklüğü yaşamazsınız. İskender ustada 2 tür varex de mevcut. Türkiye’de orijinal tek varex X-force varex olup isterseniz onu, isterseniz kendi yaptıkları susturuculu varexi yahut içi boş varex’i takıyorlar. Ses istiyor iseniz downpipe + orta susturucu iptali + sona içi susturuculu varex takın. Ses çıtırdan olsun fakat performans odaklı bir kurulum isterseniz de downpipe + spor susturucu + içi susturuculu varex takmanızı öneririm. 

Benim yaptığım kurulumda downpipe + orta susturucu iptali + içi susturuculu varex mevcut. Yazılımı da Servis Paşaoğlu’nda yaptırdım. Hem sesi çok iyi hem de arabanın doğal sınırları içerisinde belirgin seviyede tatminkar performans artışı sağladı.
Herşey dahil fiyat ne kadar ödediniz peki 

@Mustafa Şengül amacınız sadece ses ise şahsi fikrim downpipe işine kokusundan dolayı girişmemeniz, sürekli egzoz koklamak zorunda kalıyorsunuz. Ne kadar çok ses istediğinize göre orta veya son susturucudan vanalı egzoz yeterli olacaktır. Vanalı egzozu kaliteli almaya bakın.

Geri
Üst Alt