Arka yan camlarda herhangi bir sıkıntı yok mu hocam doğru mu anladım?Arka camlarda yasak değil zaten Hocam
Sürücü kısmı iki cam ve ön cam yasağa dahil.
Sent from my SM-N920C using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Geçen aylarda ön camımdaki filmi polis durdurup söktürdü.Camda yapışkanı temizlemek 2günümü aldı.Jilet ve sabunlu su ile çıkarabilirsiniz.Bu filmleri bir sökme yöntemi varmı acaba.yoksa etiket gibi bir uç yakalayıp falçatayla çek sökülsün tarzımı.
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla benim faturam var arabayı alırken hediye etmişlerdi bir güzelde faturalandırdılar garantisi vs varYasak olmadığı dönemde cam filmi yaptırmış olup elinizde tarihin yazdığı fatura var ise söktürmenize gerek yoktur. Ceza yediğiniz taktirde dava açarak iptal ettirebilirsiniz. Kanunlar geriye etkili yürümezler.
Kazanılmış bir hakkınız yok ki ...valla benim faturam var arabayı alırken hediye etmişlerdi bir güzelde faturalandırdılar garantisi vs var
şimdi bana ceza yazarlarsa iptal ettirebilirmiyim yani
Maalesef Hocamvalla benim faturam var arabayı alırken hediye etmişlerdi bir güzelde faturalandırdılar garantisi vs var
şimdi bana ceza yazarlarsa iptal ettirebilirmiyim yani
427 TLCeza kesin olarak 206 tl mi 427 tl mi? Farklı kaynaklarda farlı ceza miktarları yazıyor.