- İsim
- Mehmet MAKAS
Dün arkadaşım gitti Sivas'a Amasya'dan, çamlıbelin tepesi çok karlı otobüs 5km/h hızla çıkıp indi dedi ondan sordumalper32 dedi:Büyük ihtimalle uymaz, fakat şu anda kar yok sivasta güzergahta sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kar lastiği yeterli olur.Pazar günü Sivas'a gideceğim arabayla. Benim arabada zincir var fakat güvenlik konusunda tek hava yastığı dışında bir donanım bulundurmadığı için Golf'le gideceğim büyük ihtimal.
Benim araçta ki zincire baktım, uygun olduğu ölçüler arasında 205 55 R15 ölçüleri de var, Golfün lastikler 205 55 R16, zincir bu lastiğe uymaz mı
Hocam bırakın sıfırı falan. Bir daha golftutkusu çizin 8Dfcsrn dedi:Dün arkadaşım gitti Sivas'a Amasya'dan, çamlıbelin tepesi çok karlı otobüs 5km/h hızla çıkıp indi dedi ondan sordumBüyük ihtimalle uymaz, fakat şu anda kar yok sivasta güzergahta sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kar lastiği yeterli olur.Pazar günü Sivas'a gideceğim arabayla. Benim arabada zincir var fakat güvenlik konusunda tek hava yastığı dışında bir donanım bulundurmadığı için Golf'le gideceğim büyük ihtimal.
Benim araçta ki zincire baktım, uygun olduğu ölçüler arasında 205 55 R15 ölçüleri de var, Golfün lastikler 205 55 R16, zincir bu lastiğe uymaz mı
Araçların hiçbirinde kar lastiği yok, Focusta da yoktu o çok kar yağdığı zamanlar kampüsün oralarda sıfır çizmiştik
İyi aklıma getirdin Abi,yusuf dedi:Hocam bırakın sıfırı falan. Bir daha golftutkusu çizin 8DDün arkadaşım gitti Sivas'a Amasya'dan, çamlıbelin tepesi çok karlı otobüs 5km/h hızla çıkıp indi dedi ondan sordumBüyük ihtimalle uymaz, fakat şu anda kar yok sivasta güzergahta sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kar lastiği yeterli olur.Pazar günü Sivas'a gideceğim arabayla. Benim arabada zincir var fakat güvenlik konusunda tek hava yastığı dışında bir donanım bulundurmadığı için Golf'le gideceğim büyük ihtimal.
Araçların hiçbirinde kar lastiği yok, Focusta da yoktu o çok kar yağdığı zamanlar kampüsün oralarda sıfır çizmiştik