Aracımı teslim aldığım günden bu zamana kadar aklımda olan bir projeydi, katlanır ayna ve led stop yapacaktım ancak 6.5 ekrana geçmek daha ağır bastı. Tabi bu retrofit projesinin bazı zorlukları ve zaman ihtiyacı var, bu sisteme geçtiğinizde Bluetooth sistemi ilk olarak çalışmıyor ne yazık ki , aracımızda 5” ekran olduğu için odis ile Bluetooth donanımını serbest bırakamadık, bunun içinde benim aracımda kullandığım 3Q0035824B kodlu uniteye sahip bir araç bulup bendeki uniteyi o arabada kodlamak gerekli
Montaj fotolarını paylaşayım
ilk olarak aracımdaki media sistemi söküldü
Ünitenin takilacagı yer torpido ici uyumsuz olduğu icin servisten yenisini tedarik ediyoruz
Daha sonra bizdeki media sistemi kablo tesisatı uyumsuz olması sebebiyle 6.5 composition media tesisati ekleniyor , kesme biçme yok sokete takılıyor ve ardından ekran ve unite montaji
Bu şekildeyken ürün bileşen koruma kaldırılıyor ve daha sonra torpido ici montaji ve ekran sabitlenip toplanıyor
Vites önündeki göz usb soketi değişiyor appconnect destekli usb takılıyor
Durum bu şimdi projeyi tamamlayabilmem için aynı üniteye sahip bir araca ihtiyacim var yardim edecek golf tutkunu dostuma minnettar olucam
Montaj fotolarını paylaşayım
ilk olarak aracımdaki media sistemi söküldü
Ünitenin takilacagı yer torpido ici uyumsuz olduğu icin servisten yenisini tedarik ediyoruz
Daha sonra bizdeki media sistemi kablo tesisatı uyumsuz olması sebebiyle 6.5 composition media tesisati ekleniyor , kesme biçme yok sokete takılıyor ve ardından ekran ve unite montaji
Bu şekildeyken ürün bileşen koruma kaldırılıyor ve daha sonra torpido ici montaji ve ekran sabitlenip toplanıyor
Vites önündeki göz usb soketi değişiyor appconnect destekli usb takılıyor
Durum bu şimdi projeyi tamamlayabilmem için aynı üniteye sahip bir araca ihtiyacim var yardim edecek golf tutkunu dostuma minnettar olucam
Moderatör tarafında düzenlendi: