çalışan biseye dokunmamak lazım
Hocam bu bir tesadüf mü? Bildiğiniz bir şey mi vardı?
Sağol Abi, yok serviste kalmaz araç.
Sanırım genel çünkü bugün bikaç arabaya daha yaptık sorun yok onlarda dedi.Hocam gittiğinizde size zahmet öğrenebilirmisiniz. Genel bir güncelleme mi gelmiş 1.4 motorlara?
Teşekkürler Hocam@fcsrn hocam geçmiş olsun umarım hızlı sorunsuz şekilde yapılır
Aynen öyle Abi, çözülmüş değil kesinlikle. Sıkıntılar azaldı sadece.Üzüldüm ama şaşırmadım Eren, her ne kadar “dsg işini çözdük” deseler de kronik sorun devam ediyor. Umarım sesin kaynağı dsg değildir.
Sağol Abigeçmiş olsun eren
İnşallah HocamUmarız ciddi birşey değildir @fcsrn
Sağolun Hocam garanti bitti. İyi niyet ile 700-1000 arası olur dediler.GEÇMİŞ OLSUN HOCAM.BENİMDE YENİ DEĞİŞTİ SAYILIR GARANTİSİ VARMIYDI.YOKSA İYİ NİYET GARANTİSİ İSTEYİN
HOCAM ARAÇ ISININCA YAPAR.BENİM DE GARANTİ YOKTU SADECE İŞÇİLİK OLARAK 350 TALEP ETTİLER.ARAÇ TAMAMI İLE SERVİS BAKIMLI İSE FAZLA VERMEYİN PAZARLIK EDİNSanırım genel çünkü bugün bikaç arabaya daha yaptık sorun yok onlarda dedi.
Teşekkürler Hocam
Aynen öyle Abi, çözülmüş değil kesinlikle. Sıkıntılar azaldı sadece.
Sağol Abi
İnşallah Hocam
Sağolun Hocam garanti bitti. İyi niyet ile 700-1000 arası olur dediler.
Sabah servise gittim arkadaşla. Hiç bir şekilde ses yapmadı. Güncellemeyi geri alma gibi bir durum olmadığını, sorunun da güncellemeden kaynaklanmadığını iddia ettiler. Kendim de denedim çok kez ses yok. Şuan bekliyorum bakalım kullanacağım bu şekilde.
Hocam araç sıcaktı, arkadaşı aldım servise gitmeden kalorifer felan açıktı motor gayet sıcaktı yani.HOCAM ARAÇ ISININCA YAPAR.BENİM DE GARANTİ YOKTU SADECE İŞÇİLİK OLARAK 350 TALEP ETTİLER.ARAÇ TAMAMI İLE SERVİS BAKIMLI İSE FAZLA VERMEYİN PAZARLIK EDİN
HOCAM KARARI SERVİS USTASI İLE DOĞUŞ KARAR VERİYOR.ARAÇ SERVİS BAKIMLI İSE KORKMAYIN HAKKINIZI ARAYIN GEREKİRSE BENİM DEĞİŞİMDEKİ FATURAYI GÖNDERİRİM EMSAL OLSUN DİYE.Hocam araç sıcaktı, arkadaşı aldım servise gitmeden kalorifer felan açıktı motor gayet sıcaktı yani.
Bende bunu anlamıyorum, bana tüm servisi tanıdığım halde 700-1000 arası dediler. Bugün başka birinin tatlı alıp servise giderek fiyatı 350-400e indirdiğini duydum. Bu nası bi mantıktır anlayıştır. Ben ondan yarım kilo fazla tatlı alıp gidiyim bedava yapsınlar o zaman. Kimden ne koparırsam artık diye iş yapıyorlar.