Dostlar bugün kmye baktım 15bin 100olmuş ilk bakımına girecek aslında yılı martta doluyordu.aracı bakıma götürücem ama merak ettiğim kmde bir üst sınır varmı kaç kmden sonra araç garantiden cıkar?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben buna raziyim.hocam işçilik üzerinden yüzde 10 indirim var 680 civarı tutar
tanıdık olmayana da o fiyatBugün bakıma girdi araç. Bayi komple tanıdık, 711den 646 ya düştüler.
Merhaba, km dolmaksızın 1 yılın üzerine ne kadar süre tolerans olduğunu biliyor musunuz ?Sıkıntı olmaz Hocam 1000 km ye kadar tolerans var.
İşçilikte %10 indirim vardı 690 küsüre geliyordu. 4 yaş dolmadığı için zubizu felan olmuyor.
Hocam süre olarak fazla bir tolerans yok ancak bizim araç hep 2-3 ay geç girdi bakımlara, hatta bu sene 5 ay geç girdi ancak hiç bir bakımda km dolmadı. Tabi km den ziyade motor yağının belli bir ömrü var. Fazla geçirmemeye özen gösterin derim.Merhaba, km dolmaksızın 1 yılın üzerine ne kadar süre tolerans olduğunu biliyor musunuz ?
Buji neyse de, fren hidroliği bence şakaya veya ihmale gelmez. Zaten pahalı bir şey deil benim bildiğim. Amasya ford servisi değiştirmek için 125 tl fiyat vermişti. Samsun otokoç 25 TL. 2 yılda bir değiştirtiyorum artık bakımla beraber. Belki o eksikliği bir defa hissedeceksiniz ama keşkeler işe yaramayacak.Benim Golf 5'im 2008-2015 arası yetkili servis bakımlı olmasına rağmen Buji ve Fren Hidroliği fabrikasyondu, 90 binde performansıda üst düzeydi. Bence bunlar para tuzağından başka bir şey değil.
Sizin araç kaç model zubizu 4 yaş ve üzeri için geçerli %16 indirim var benim araç 2013 model normal bakım + bujiler değişti toplamda 980 den 823 e indi. Rutin bakım 706 lira hadi bujiler kalsın dediniz diyelim 593 vermeniz lazımdı sizde nasıl zubizu indirimi oldu anlamadım neler değişti bakımda3 hafta önce 15000 bakımı yaptırdım. Benim tanıdık yoktu güya arabayı aldığımız yer. ZUBİZU indirimi ile net 685 lira. 1.4 benzin