Bakımı biraz geçirdim garanti konusunda sorun yaşar mıyım?

Sizin araç kaç model zubizu 4 yaş ve üzeri için geçerli %16 indirim var benim araç 2013 model normal bakım + bujiler değişti toplamda 980 den 823 e indi. Rutin bakım 706 lira hadi bujiler kalsın dediniz diyelim 593 vermeniz lazımdı sizde nasıl zubizu indirimi oldu anlamadım neler değişti bakımda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2016 model hocam ilk bakımdaki standart değişimler dışında birşey yapılmadı.

autohold ile ilgili güncelleme her araca varmı acaba? bosch servise gidip yaptırayım diyorum garanti bitmek üzere

autohold ile ilgili güncelleme her araca varmı acaba? bosch servise gidip yaptırayım diyorum garanti bitmek üzere
Değerli Soner Hocam

Güncelleme, bakım esnasında yapılmış olmalı. 

Bosch servislerde güncelleme yetkisi var mı?

@silvershadow Murat hocam garanti bitmek uzere  aracta manuel olunca yetkili servise gitmesem mi diye ikilemde kaldim.yetkili servise gidersem autohold guncellemesi alan arkadaslar var o yuzden giderim.cok onemli bir guncellememi bilmiyorumda aslinda.bosch 400e bakimi yapiyor bu arada bakim ikinci bakim

Moderatör tarafında düzenlendi:
@silvershadow Murat hocam garanti bitmek uzere  aracta manuel olunca yetkili servise gitmesem mi diye ikilemde kaldim.yetkili servise gidersem autohold guncellemesi alan arkadaslar var o yuzden giderim.cok onemli bir guncellememi bilmiyorumda aslinda.bosch 400e bakimi yapiyor bu arada bakim ikinci bakim
Degerli Soner Hocam

Itü niyet garantisinin devamlilığı açısından 250 lira verilecek fazladan paranın gizli bir garanti taksidi oldugunu düsunun. 

Kavraması değişenlerden 2 kişinin şanzımanın manuel oldugunu hatırlıyorum. 

Manuel olunca tüm sorunlardan artık kurtuldum sanmamalı.  

@silvershadow murat hocam bende bugun ayni seyi dusundum. tumseklerden gecerken gelen gicirti sozkonusu onuda araya sıkıstırırız belki.Randevu alip gidecegim 

Eski bir konuyu uyandırıyorum, Ocak başı aldığım aracım 15binde, servise geç götürmem sorun yaratır mı? 17 binden önce gidemiycem gibi duruyor çünkü.

Eski bir konuyu uyandırıyorum, Ocak başı aldığım aracım 15binde, servise geç götürmem sorun yaratır mı? 17 binden önce gidemiycem gibi duruyor çünkü.
Yanlıs bilmiyorsam yıl olarak 1 ay. km olarak 2bin km sonra gidebiliyorsun

evet haklısınız  , hep bi korku / huzursuzluk  düzeni oluşturmuş bu vw-tr  insanlıkta. 

Bakım Yoklaması yaptırmazsam bakaya duruma düşermiyim??? . Askeri  Trafik inzibat yolda çeviirirse  bakımı geçmiş aracı bağlayıp en yakın vw servisine çeker mi? 

Dsg bozulursa vw sahip çıkmazsa ? aracı hurdaya ayırmak daha mı mantıklı olur? ( İyi niyet harçları ödenmediği  durumlarda)

İnsan şöyle olmasını istiyor !  Kardeşim işim gücüm vardı şehir dışındaydım , acil düğüne gittim diyarbakıra + 3 bin yol yaptım . Sanayideki 30 yıllık  ustama gösterdim yağın durumu iyi İstanbul-diyarbakır yapar gelirsin ama çokta fazla zorlama . ben bunu ölçüp biçtiysem 17800 de de giderim 18.800 de doğuş servisine.

Ama bu korku düzeninde  içeri giripte , servis yetkilisinin maalesef garanti dışı kalmışsınız ! +1358 km fazladan yol yapmışsınız sınırımız 1357 km ne yazıkki  !!! 1 km ile garantiden atıldınız ! 

bu garantiden atılma korkusunu  yenmemiz lazım. (iyi niyet harçlarını ömür boyu ödedikten sonra  ne edeyim iyi niyeti)

Daha öncede konusu geçmişti. Fabrikasyon aracın genlerinde gizli defolar aksaklıklar  özellikle elektrik -elektronik aksam ilk 1,5 yılda (30.000 km) zaten kendini gösteriyor.  

kabakulak su çiçeği kızamık olacak çocuk 3-5 yaşına kadar zaten olur   17 yaşında kabakulak olanı pek görmedim.

1,5 yıl araca binerim varsa bir sıkıntı garantiden çözümlenir . bundan sonrası aracın fabrikada sağlıklı doğduğuna işaret eder ki  . geriye kalan periyotta  benim garantim sanayideki 30 yıllık işi bilen ustamdır. 

manuel vites relax lığı ile yazdım tabi.

DSG korkusu ayrı konu ! tek tedavisi  iyi niyet isimli ilaçtır  (ssk karşılamaz cepten gider) 

Geri
Üst Alt