evet haklısınız , hep bi korku / huzursuzluk düzeni oluşturmuş bu vw-tr insanlıkta.
Bakım Yoklaması yaptırmazsam bakaya duruma düşermiyim??? . Askeri Trafik inzibat yolda çeviirirse bakımı geçmiş aracı bağlayıp en yakın vw servisine çeker mi?
Dsg bozulursa vw sahip çıkmazsa ? aracı hurdaya ayırmak daha mı mantıklı olur? ( İyi niyet harçları ödenmediği durumlarda)
İnsan şöyle olmasını istiyor ! Kardeşim işim gücüm vardı şehir dışındaydım , acil düğüne gittim diyarbakıra + 3 bin yol yaptım . Sanayideki 30 yıllık ustama gösterdim yağın durumu iyi İstanbul-diyarbakır yapar gelirsin ama çokta fazla zorlama . ben bunu ölçüp biçtiysem 17800 de de giderim 18.800 de doğuş servisine.
Ama bu korku düzeninde içeri giripte , servis yetkilisinin maalesef garanti dışı kalmışsınız ! +1358 km fazladan yol yapmışsınız sınırımız 1357 km ne yazıkki !!! 1 km ile garantiden atıldınız !
bu garantiden atılma korkusunu yenmemiz lazım. (iyi niyet harçlarını ömür boyu ödedikten sonra ne edeyim iyi niyeti)
Daha öncede konusu geçmişti. Fabrikasyon aracın genlerinde gizli defolar aksaklıklar özellikle elektrik -elektronik aksam ilk 1,5 yılda (30.000 km) zaten kendini gösteriyor.
kabakulak su çiçeği kızamık olacak çocuk 3-5 yaşına kadar zaten olur 17 yaşında kabakulak olanı pek görmedim.
1,5 yıl araca binerim varsa bir sıkıntı garantiden çözümlenir . bundan sonrası aracın fabrikada sağlıklı doğduğuna işaret eder ki . geriye kalan periyotta benim garantim sanayideki 30 yıllık işi bilen ustamdır.
manuel vites relax lığı ile yazdım tabi.
DSG korkusu ayrı konu ! tek tedavisi iyi niyet isimli ilaçtır (ssk karşılamaz cepten gider)