Jeli yenilemek gerekebilir diye düşünüyorum, zamanla güneşten kuruma yapıp bu arızaya sebep olabilir denemekte fayda var
merhaba daha sonra hata kodlarını sildim testi tekrar çalıştırdım bu sefer de sensörü tanıdı fakat climatronic arızası verdi ki o da arızalı değil bir acaip olay.Jeli yenilemek gerekebilir diye düşünüyorum, zamanla güneşten kuruma yapıp bu arızaya sebep olabilir denemekte fayda var
peki Çin'den hangi kodlu sensörü alırsak randıman verir sorun çıkartmaz RLFS bulunabilir mi?Hocam çinden gelen sensörden alıp takın. Muhtemelen sorun düzelecek.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Camdaki sensör ayni zamanda nem sensörü görevi görüyor, bu sebeple hata kodu vermiş olabilirmerhaba daha sonra hata kodlarını sildim testi tekrar çalıştırdım bu sefer de sensörü tanıdı fakat climatronic arızası verdi ki o da arızalı değil bir acaip olay.
ne yapsak bilemedim ara sıra çalışan bir sensör kesin bir arıza kaydı yok.Verdiği arıza yanlış montaj hatası
ne cam değişti ne de başka bir şey araçta her şey orijinal. Sensöre baktım yerinden oynamamış.Jel sensörlere akmamış önü tertemiz.Sensör fiyatı serviste 900 tl.Acaba diyorum voltajdan düşmüş akü bunlara sebep olur mu acaba? Çünkü benim akü zayıfladı % 40-50 arası gücü var.Sensörleri etkiliyor olabilir mi?Bilgisi olan var mı? teşekkürler
muhtemelen dediğiniz gibiCamdaki sensör ayni zamanda nem sensörü görevi görüyor, bu sebeple hata kodu vermiş olabilir
Look what I found on AliExpressmuhtemelen dediğiniz gibi
şu Çin'deki muadil parça hangisi, bana hangi kod uyar sitelere baktım bir sürü kod var yağmur sensörlerinde en randımanlı hangisidir bilmiyorum takan arkadaşlar yazarsa sevinirim
teşekkürler
hemen bakacağım çok teşekkürlerLook what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/BfYbIBza
Bu işini görür hocam.
bendeki sensör 5q0955547 rlfs idi bu sitedekilerin kodları çok farklı sorun çıkartır mı? teşekkürlerLook what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/BfYbIBza
Bu işini görür hocam.
golf 7 ise araç sorun olmazbendeki sensör 5q0955547 rlfs idi bu sitedekilerin kodları çok farklı sorun çıkartır mı? teşekkürler
sizlerin bilgilerine ve ellerine bırakıyorum kendimi ))))) nem,ışık ve yağmurda çalışması çok güzel bir olay alıştık bir kere. jel beraberinde gelir herhalde. Siparişi vermem lazım çok teşekkürler
Sizleri kızdırmadan bir sorum daha olacak bu sensörü alıp taktıktan sonra yeniden kodlama yapmak gerekecek mi?
gerekmez hocam. İçinde jel de var. Bezle eski jeli iyice temizleyin. Bunu takın. Keyfinize bakınSizleri kızdırmadan bir sorum daha olacak bu sensörü alıp taktıktan sonra yeniden kodlama yapmak gerekecek mi?
Gerekirse sizlerden yardım almak zorundayım.) tekrar teşekkürler iyi geceler
İnşallah yapabilirim çok teşekkürlergerekmez hocam. İçinde jel de var. Bezle eski jeli iyice temizleyin. Bunu takın. Keyfinize bakın