ben doğuştan manuelci olduğum için otomatik şanzuman kültürüm pek yoktur. altı çizilecek noktayı zaten bir üstte belirttim
zf japon dışında bir me (neyse çok kafa ütüledim, açıp bakayım internete zf hangi ülke üretimiymiş, öğrenmis olurum)
ben doğuştan manuelci olduğum için otomatik şanzuman kültürüm pek yoktur. altı çizilecek noktayı zaten bir üstte belirttim
evet kendi fiyat listelerine de eklenmiş durumda (honda.tr web.)@Savatage fiyat belli olmuş hocam. Okuduğum kadarıyla dolu versiyonu 169bin. Tabi bu liste fiyatı, pazarlıklı fiyatı ne olur bilinmez.
Teşekkür ederim. Honda konusunda şuana kadar hissettiğim en buyuk eksiklik böyle bir kaliteli forumu olmaması.@ugbalkan Yapılan yorumlar biraz mizahi biraz da eleştirel yorumlardır. Civic'in her kasasının kendine has çekiciliği var. Boşuna Honda'nın amiral gemisi değil Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah.
Objektif olarak civic’in artılarından bahsedebilirmisinizManuel 1.2 comfort golf kullanıcısı olarak, otomatik sedan rs e geçtim. Aracı alalı 10 gün kadar oldu. 126 bin liraya aldım, benim için tam bir fiyat/performans aracı oldu. Aracı kullanmadan, görmeden, test etmeden bu yorumları yaptığınızı düşünüyorum. Golf ile arasında kıyaslama yapınca artılarıda var eskileride.
Bu aracı tercih etme sebebim vw alıp dsgyi düşüneceğime honda alıp göçüğü düşünmek. Şu güne kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Ayrıca golfüde satmadım. Babam kullanıyor.
Saygılar...