Daha önce 6.5 ekran retrofit konusu açmıştım ancak aldığım unitenin çok sınırlı sayıda arabada olması işlerimi çok zorlaştırdı, 1 ay boyunca araba aradım bulamadım forumdan onurd7 kardeşim sağolsun geldi apo ustada kodlama denedik ancak bu sefer media ünitesi yazılım sürümü tutmadığı için başarısız olduk
Tekirdağ’da yaşamam sebebiyle sürekli İstanbul git gel ayrı bir masraf ve vakit sebebiyle mümkün olmayacak gibiydi.
Media işine girdiysek son noktayı koyalım Discovery proya geçelim dedim apo ustaya 5 dakikada montajını yaptı gerekli ayarlamalari kodlamalari yapti sağolsun,
6.5 ekran golfe ciddi bir hava kattığı aşikar ancak Discovery pro ile evrime kafa atıyor araba .
Cihazin kendi navigasyonu kusursuz çalışıyor, istanbuldan Tekirdağ’a rota oluşturdum hızlı yol olarak sorunsuz getirdi,
Apple car play sorunsuz çalışıyor, video klip oynatmasıda kusursuz
Bir kaç fotoğraf paylaşayım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Media işine girdiysek son noktayı koyalım Discovery proya geçelim dedim apo ustaya 5 dakikada montajını yaptı gerekli ayarlamalari kodlamalari yapti sağolsun,
6.5 ekran golfe ciddi bir hava kattığı aşikar ancak Discovery pro ile evrime kafa atıyor araba .
Cihazin kendi navigasyonu kusursuz çalışıyor, istanbuldan Tekirdağ’a rota oluşturdum hızlı yol olarak sorunsuz getirdi,
Apple car play sorunsuz çalışıyor, video klip oynatmasıda kusursuz
Bir kaç fotoğraf paylaşayım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi