Güncel Bakım Masrafları

2012 manuel polo manuel vites bende şanzıman yağı değişimi yapmayı düşünüyorum fakat sorun oluyor diyorlar 10 yıl süresi diyenler de var,ömürlük diyen de kararsızım şuan Almanya fabrika ya mail atmayı düşünmüyor değilim mail adreslerini ve dönüş olurmu.
Alacağım cevap lütfen yetkili servislerimize başvurun olursa yağ değişmez sorumluluk almak istemiyor servisler
Şanzıman yağını kesinlikle yetkili servisten al. Kalite olarak dışarıdan alacağın yağ ile yetkili arasında uçurum fark var.

Şanzıman yağını kesinlikle yetkili servisten al. Kalite olarak dışarıdan alacağın yağ ile yetkili arasında uçurum fark var.
Doğrudur katılıyorum size. değişimi doğru tekniklerle yapacak sorun çıkarmayacak usta bulabilirsem yağı servisten alırım.
Ustalar da teknik bilgi yok bisey olmazla geçistiriyorlar araba yokken kafam rahattı

2022 Golf impression için 30 bin bakım fiyat teklifi indirimle 11.980 TL. 0-20 Castrol yağ. Nasıl sizce fiyat? Fiyatı veren Ankara Arca bu arada.
Bu mesajımın üstüne bugün 30000 bakımı yapıldı. Fiyat 15500 TL tuttu(ekstra bir şey çıkmadı) Telefondan aldığım fiyat için fren hidrolik sıvısı değişimi yoktur denildi. Doğru bilgilendirme adına bu mesajı yazıyorum.

Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum.Aracıma mesela serviste Ön disk Balata değişimi yapacağım nasıl fiyat alıyorsunuz?mesela parça ve işçilik fiyatını nasıl öğrenirim detaylı.Ben kaç defa ulaşmaya çalıştığımda not aldım size geri dönüş yapacaklar deniyor dönüş yapan yok

Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum.Aracıma mesela serviste Ön disk Balata değişimi yapacağım nasıl fiyat alıyorsunuz?mesela parça ve işçilik fiyatını nasıl öğrenirim detaylı.Ben kaç defa ulaşmaya çalıştığımda not aldım size geri dönüş yapacaklar deniyor dönüş yapan yok
Ya yanlış serviste ısrar ediyorsunuz ya da yanlış sekreter size denk geliyor. Bayi dönüş yapmazsa 444 89 24 ‘ü arayıp durumu bildirin, şimşek hızında dönerler.

Aracınız sistemde kayıtlıysa yetkili servise plakanızı verip işçilikli disk ve balata teklifi istiyorsunuz. Genelde sözlü olarak belirtirler, teklifi mail olarak göndermelerini isteyin. Teklifte işçilik ve parçalar ayrı ayrı yazar. İndirim oranına göre bazen tablo karmaşık olabiliyor, çözemezseniz buraya teklif görselini atın lütfen. Hala kullanılıyor mu bilmiyorum ama eko seri olmayan balata tercih edin mümkünse. Ürünleri kendiniz temin ederek dışarıda yaptırmanız da bir alternatif tabi.

Bu mesajımın üstüne bugün 30000 bakımı yapıldı. Fiyat 15500 TL tuttu(ekstra bir şey çıkmadı) Telefondan aldığım fiyat için fren hidrolik sıvısı değişimi yoktur denildi. Doğru bilgilendirme adına bu mesajı yazıyorum.
30000 km bakımında bende de fren hidroliğini değiştirmeye çalıştılar. Ancak ben kabul etmedim tekliften çıkarttırdım. 15.500 ₺ fiyat ile değiştirdiler mi?

30000 km bakımında bende de fren hidroliğini değiştirmeye çalıştılar. Ancak ben kabul etmedim tekliften çıkarttırdım. 15.500 ₺ fiyat ile değiştirdiler mi?
Evet değiştirildi. Yağ, yağ tapası,filtreler, debriyaj havası alınması,fren hidrolik değişimi,cam suyu. Yapılan işlemler bunlar.

Bana fazla geldi. Geçen yıl 15 bin bakımı 5500 TL idi. Artış fazla ama yapılan işlemler de arttı.
Aslında fiyat Eylül-Ekim ayları ile aynı. 30 bin bakımda polen-hava filtreside değişiyor ya ondan yüksek. Fren hidroliği değişimine yaklaşık 3500 ₺ gibi bi rakam alıyorlar

Bana fazla geldi. Geçen yıl 15 bin bakımı 5500 TL idi. Artış fazla ama yapılan işlemler de arttı.
Vw stratejisi.
İlk bakım uygun gibi. İkinci de biraz artar diye düşünülüyor. İkinci bakımda değişecek olan parça sayısı artıyor. Ayrıca fren hidroliği de devreye giriyor.
Yani fiyat zubizu indiriminden %30 indirim alana kadar fazla olacaktır. %30 indirimle ucuz mu, hayır..

Bu arada firen hidroliğini 2 senede bir kontrol gerekirse değişim olarak yaptırınız. Fren hidroliği bakımına Corona aşısı muamelesi yapmaya gerek yok.

Vw stratejisi.
İlk bakım uygun gibi. İkinci de biraz artar diye düşünülüyor. İkinci bakımda değişecek olan parça sayısı artıyor. Ayrıca fren hidroliği de devreye giriyor.
Yani fiyat zubizu indiriminden %30 indirim alana kadar fazla olacaktır. %30 indirimle ucuz mu, hayır..

Bu arada firen hidroliğini 2 senede bir kontrol gerekirse değişim olarak yaptırınız. Fren hidroliği bakımına Corona aşısı muamelesi yapmaya gerek yok.
Peki hocam 2 senede bir mi 30 bin km'de bir mi?

Geri