sarayutku
Üye
- İsim
- utku
@forzaGilles evet o arkadaşın paylaşımını okumuştum . Serviste orjinal olmayan cam takma iltimali var mi
Düşük ihtimal olsa da dikkat etmek ve önceden servis danışmanına bunu belirtmek gerek., ben kesinlikle orjinal VW Logolu cam takılacak istiyorum, öyle değil mi diye sorun/belirtin., Çünkü şöyle bişey olabilir sigorta şirketi der ki; ben sana camı tedarik edicem sen de o camı takıcaksın diye bir ihtimal olabilir., evet düşük ihtimal ama işinizi sağlama alın derim.! Eski camın yazılarının olduğu yerin resmini çekin bi kenarda dursun, Orjinal cam Pilkington markadır ve VW logosu bulunur.@forzaGilles evet o arkadaşın paylaşımını okumuştum . Serviste orjinal olmayan cam takma iltimali var mi
motulların sahtesı cok oluyormus dikkat et hocam. bende yarın değiştirecegim mobil 1 esp formula 5w30 kullanacagim aracım 50binde oldugundan dolayı bujileri seneye değiştirmeyi düşünüyorum.Sanırım bende bakımı dışarda yaptıracam. Polen filtresini kendim bir süre önce değiştirmiştim. Bugün de hava filtresi aldım haftasonu değiştiririm. Haftaya da yağ-karter tapası ve yağ filtresini alıp bu seneyi bu şekilde geçecem. Yağı Motul 8100 X-Clean FE almayı düşünüyorum.
FE ler ucuz hocam o değil vw 504/507 yazması lazım motulde ikisinden biri[mention=520]forzaGilles[/mention]
Hocam Motul'da 8100 X-clean+ mı 8100 X-clean FE mi bize daha uygun ? FE'nin üstünde Dexos yazınca şüphe uyandırdı
Güzel fiyat, kargo da ücretsiz. Satıcısı Hepsiburadanin kendisi, sahte ürün olmaz galiba.Düşünen olursa eğer Hepsiburada da kampanya var mobil 1 esp formula 180 lira
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyumlarıma göre %100 sentetik için başka seçenek yok yani full sentetik ve tam sentetik yağlar aslında karışım yağlarmış[mention=167]erkanwrc[/mention]
Bunların da 4 litrelikleri yok, 5litre olunca da fiyat tuzlu oluyor.FE spesifikasyonlarında 504/507 görmeuince içime şüpe düşmüştü zaten.
FE değil hocam., X-clean + olucak veya Motul Specific VW 504.00/507.00@forzaGilles
Hocam Motul'da 8100 X-clean+ mı 8100 X-clean FE mi bize daha uygun ? FE'nin üstünde Dexos yazınca şüphe uyandırdı
Orginal hava filtresini 55tl. 'ye nerden aldınız hocam normalde 90-100lira dan aşşağı değilDun bakim yaptirdim arkadaslar.
230 tl mobil 1 5w30
55 tl Orjinal yag filitre
45 tl orjinal hava filitre
50 tl tapa ve iscilik
Mayis gibi tekrar bakima yaptiracagim polen filitresini degistirmedim mayista buji fren hidroligi antifiriz ve tekrar yag bakimi
Ekli dosyayı görüntüle 17192