Üstadım rica ediyorum al götür gitAilemizin “ortak kullanım” aracı olan emektar Opel Corsa D için bakım seti;
Ekli dosyayı görüntüle 48184
Üstadım rica ediyorum al götür gitAilemizin “ortak kullanım” aracı olan emektar Opel Corsa D için bakım seti;
Ekli dosyayı görüntüle 48184
Ne yaptın sen öyleÜstadım rica ediyorum al götür git
Şaka yapmıyorum lazım olduğu zaman mutlaka haberim olsunNe yaptın sen öyle
Opel/GM tabelası yaptıralım sana
Eyvallah sağolasınŞaka yapmıyorum lazım olduğu zaman mutlaka haberim olsun
MOTUL Kendisi 622₺ ye satarken 422₺ ye sizce orjinal olabilir mi?
Buraya bir düzeltme koyalım hocamMOTUL Kendisi 622₺ ye satarken 422₺ ye sizce orjinal olabilir mi?
O zamanda arkadaşın hepsiburada fiyatı çok düşük 422₺Buraya bir düzeltme koyalım hocam
Motul -TR genel merkez
Bayilik sisteminin destekçisi olduğundan kendi web satışına 622 fiyat çekiyor. Git benim yetkili bayimden al diyor.
Ankara yetkili motul satış noktası
Aksu Motul Bayide
güncel fiyat 525 TL (5 litre 8100 xclean+)
4 litrelik üretim yok satış yok . Bu da tam garip.
1,0-1,2- 1,4 tsi cı ne diye 5 litre alsın?
Ben de geçen yıl Kayseri bayisinden internet fiyatına göre çok daha uygun fiyata almıştım.MOTUL Kendisi 622₺ ye satarken 422₺ ye sizce orjinal olabilir mi?
Servis bakımda balataları degistirsek iyi olur ama 2-3 bin daha götürür demişti. Ben de degistirmemistim ama keske degistirseydim üzerine 3 kere zam geldi.Çok iyi çekemedim ama önler iyi görünüyor aslında. @Savatage Ben geçenlerde bir frenciye göstermiştim de almışkan hepsini al, değiştir dedi bana. Böyle gelişti.
Arka balatalar uyarı vermez.! Arka balatalarda fiş olmadığı için ikaz uyarı vermez., Sadece önler için bu mevcuttur. Dördünü birden değiştirme gibi bir mecburiyetiniz yoktur., hangisi bitmişse onu değiştirmeniz yeterlidir.Servis bakımda balataları degistirsek iyi olur ama 2-3 bin daha götürür demişti. Ben de degistirmemistim ama keske degistirseydim üzerine 3 kere zam geldi.
Hanım frenlerden ses geliyor diyor muhtemelen arka balatalar bitmeye geldi(ışık yanmadı henüz) önler iyiyse de dördünü birden mi değiştirmek gerek?
Çok teşekkür ederim. Bununla ilgili bir çok konu var fakat en sağlıklısı serviste değiştirmek olacak galibaArka balatalar uyarı vermez.! Arka balatalarda fiş olmadığı için ikaz uyarı vermez., Sadece önler için bu mevcuttur. Dördünü birden değiştirme gibi bir mecburiyetiniz yoktur., hangisi bitmişse onu değiştirmeniz yeterlidir.
Bütçeniz el veriyorsa tabiki serviste (orjinal ekipman) ile değiştirmek en sağlıksıdır., ancak serviste 2 tip balata çeşidi olduğunu hatırlatmak isterim;Çok teşekkür ederim. Bununla ilgili bir çok konu var fakat en sağlıklısı serviste değiştirmek olacak galiba
Eko serisi için %30 zubizu indirimi ile birlikte 750TL, oem için ise 1700 TL fiyat verdiler. Eko taktıracağım bu durumdaBütçeniz el veriyorsa tabiki serviste (orjinal ekipman) ile değiştirmek en sağlıksıdır., ancak serviste 2 tip balata çeşidi olduğunu hatırlatmak isterim;
1) Orjinal Ekipman fren balatası (fabrikanın taktığı en üst kalite balata çeşidi)
2) Eko seri fren balatası (maliyeti düşürmek adına geliştirilmiş, kalitesi biraz düşük olan balata çeşidi).,
Aralarında ciddi fiyat farkı yoktur., Bazı servisler “eko seri” takılması için (aşırı ısrarcı) olabiliyor, Orjinal balatanın artık üretilmediği gibi gerçeği yansıtmayan ifadeler söyleyebiliyorlar.! veya elimizde yok sipariş geçilmesi lazım, gelmesi uzun sürer gibi laflar edebiliyorlar., Bir servisin parça siparişi geçip o parçanın ana depodan kendilerine gelmesi max. 2 gün sürer., Böyle söylemleri dikkate almayınız., hiç biri doğru değildir. Ayrıca aracınız 2013 model yani 9 yaşında olduğu için serviste (yedek parça ve işçilikte) %30 zubizu indirimi hakkınız var., periyodik bakım, balata-disk değişimi, triger değişimi vs.. serviste yapılacak neredeyse tüm işlemlerde %30 indirim hakkınız var: https://binekarac.vw.com.tr/tr/kamp...is-kampanyalari/zubizu-servis-kampanyasi.html
Bu arada aracın (son 2 yılda) fren hidrolik sıvısı değişmediyse., değiştirmenizi öneririm.
Aşağıda şubat ayı içerisinde değişen %25 indirimli orijinal balata fiyatı vardır.Eko serisi için %30 zubizu indirimi ile birlikte 750TL, oem için ise 1700 TL fiyat verdiler. Eko taktıracağım bu durumda
Bugün arka balataları değiştirdim
Start&stop çalışırken takılı kalıyor gibi bir sorun vardı aküyü şarj ettiler kesildi.Antifriz eklenmiş.Faturada bunlar yok galiba