Her ne kadar servisi mantikli bulmasam da, bakım yaptirmayacak olsam da kurdukları sayac nedeni ile günü dolunca aracin bakimi geldi ikazından sıkıldığımdan, ayrica aile fertlerinin yoğun baskısı nedeni ile 7.7.2022 günü sabah 9.15 e ankara eskihisara randevulu şekilde bakıma gittim.
Araci teslim ettim ve günü gelen kasko sigarto işlerini yine eskihisar subede yaptırdım. Sonra atölye kismina indim halen arac içeri alınmamıştı. Akabinde atölyeye giren aracin fotolari çekildi ve tekrar bahçeye çıktı. Kayit islemi böylece yapılmış oldu. 10.50 de arac tekrar atölyeye alındı ve lifte çıktı. Bekleme salonundan tüm süreci izledim. Sanayiden pekte bir farkı yok. Hatta sanayide ustan varsa daha eğlenceli geçiyor.
Neyse tekrar temsilci ile gorustum ne zamana çıkar diye? oglenden once çıkarmaya çalışırız dedi. Sadece yağ degisimi bakımda! Sabahın köründe geldim isim erken bitsin diye, bakim süreleri bir günmüş, efendiler bana tolerans tanımış yarim güne çıkaracakmış. Sonrada ne dese iyi? YIKAMA istiyormusunuz, eğer isterseniz oglenden sonra 15.00 de çıkar. Yahu bakim diye 2160 lira para ödeyecem bari araci yıkayın dedim. Yıkamada yogunluk varmış.
Neyse saat oldu 11.50 arac liftten indi. Yıkamayı beceremediler. Getirin kardeşim aracımi, ne yapıldı anlatın bakim. Elinde saçma salak bir form, buraları imzalar misiniz, imzalamam! Anlatın bakalım önce ne yaptiniz? Genel kontrol, yağ degisimi, baska? Kartel tapasi. Baska? Kartel contasi. Yani sadece tag bakimi. Gunceleme mi geldi, veya yazılımsal sorun mu vardı, usta tabletle 30 dk oturdu aracta diye sordum. Yok beyefendi sonraki bakim tarihini ayarladı. Bir ayar oldum sormayın . Neyi ayarliyorsunuz dedim. Muhasebeye toplam on binlira para biraktim, becerip bir aracı yikayamadiniz. Birde ilk gelen randevu ekibindeyim. Benden önce kimin araci gelmişte yıkanıyor.... Mesele uzadi. Anlaşmalı yer varmış orada yıkanır diyor. Neresi diyorum. Kent Park diyor. Ankara nin öteki ucu! Yıkamayın istemem dedim, aracımi aldim ciktim. Seneye de arar sigortacilari, bakim temsilcileri....
Saçma salak isler dönüyor servis kısımlarında. Hic memnun kalmadım. Sanayide çırak diye bijon sorturmeyecegim arkadaşlar, servise usta olmuş. Kesinlikle nazik ve ozenlide değiller. Kendi gözlerim ile iki saat izledim... İzledikçe de kendime kızıp durdum.
Arac golf 8 2021 1.0 etsi 6300 km de yılı dolduğundan bakıma soktum.