O verilen 4800 3 filtre için benzinli araca.Yağ + 4 adet filtre değişimine neredeyse 5000 Tl fiyat talep etmek soygunculuğun daniskası.
.
O verilen 4800 3 filtre için benzinli araca.
Diesele 4 filtre olunca 5700 falan olur sanki.
Hakkaten yazık/adaletsiz bi durumBöyle bakım mı olur yahu garantiyi yakasım var
Golf 1.0 life 30bin bakimi teklifi
BugünBüyük ( İstanbul - Ankara - İzmir ) şehirleri bu yüzden seviyorum, yaşaması zor ama;
herhangi bir ürünün yetkili bölge satıcısına / müdürlüğüne, en fazla 30 - 45 dk. lık bir mesafe kat ederek ulaşabiliyor
ve güvenli orijinal ürün satın alabiliyosun.
Çakal bir parçacıdan laf ebeliğine aldanarak veya internetten, çakma ürün satın almış olma endişesi yok.
.
Aynen Cay TDI. Bende geçen yıl değiştim tam 10 yıl 115 binde (aracın fabrika çıkış tarihi Haziran 2011-değişim Ekim 2021’de) Çıkan kayışlarda hiç bir gözle görülür yorulma emaresi yoktu. Rulmanlar buradakinden daha temizdi. Devirdaimde çok benzer miktarda lekelenme mevcuttu.Arac tdi bu arada (kadran devir saati 6 (bin)
Usta lafı döndürdü / cevirdi / taklalar attırdı
9 yıl 115 bin km ye gelen triger kayış + set için
Kitapta yazan 10 yıl / 120.000 bile aslında keyfi olur diyemedi. (Avrupada 210 bin ama Tr nin havası / yol sartları falan yine aynı hikayeler)
Hadi tdi da 120 bini 5-10-15 bin aşalım.Aynen Cay TDI. Bende geçen yıl değiştim tam 10 yıl 115 binde (aracın fabrika çıkış tarihi Haziran 2011-değişim Ekim 2021’de) Çıkan kayışlarda hiç bir gözle görülür yorulma emaresi yoktu. Rulmanlar buradakinden daha temizdi. Devirdaimde çok benzer miktarda lekelenme mevcuttu.
Servis fiyatları artmadan değiştirmek için, yaptırmıştım. Burda yanılmıyorsam bir postta paylaşmıştım çıkan parça fotoğraflarını