Ciddi büyük para. 4 litre yağ, 3 filtre için.Hocam bügün 4850 TL verdim 15 bin bakım + silecek birde temizlik paketi diye birşey dediler tamam dedim.
Bu paraya imzadaki 3 aracın bakımını yaptırırım herhalde. 2 tanesi 9 litre yağ alıyor.
Ciddi büyük para. 4 litre yağ, 3 filtre için.Hocam bügün 4850 TL verdim 15 bin bakım + silecek birde temizlik paketi diye birşey dediler tamam dedim.
+KDVCiddi büyük para. 4 litre yağ, 3 filtre için.
Bu paraya imzadaki 3 aracın bakımını yaptırırım herhalde. 2 tanesi 9 litre yağ alıyor.
Ek işte çıkardılar daha yaptırmadım ama fiyatları böyle NOT:BU FİYATLARA İŞÇİLİK DAHİL DEĞİLCiddi büyük para. 4 litre yağ, 3 filtre için.
Bence yetkili serviste değişmeniz yerinde bir karar olmuş hocam. Aracın motor sağlığı için en önemli parçalarından ikisi bunlar. Fiyat çok yüksek gelmedi bana. Özel servisler belki 1000-1500 lira daha ucuza yapardı ama işçiliğine ve parçasına emin olacağınız yeri bulmak mesele...2018 model golf 1.6tdi 80000 km de ki aracım seyir halinde havada kar yağışlı iken hararet gostergesi yükselme yaptı. Anlık olabilir diye takip ettim. Gün içinde 5 6 defa daha hararet yükseldi. Kalorifer ile harareti 90 a çekip servise gittim. Su pompası arızası vardı. Değişti. Aynı zamanda triger set takımında degistirdim. Fatura ek de. Fiyatlar yüksek. Yüzde 25 indirimli hali bu. Dışarıda ki fiyatlar nedir bilmiyorum.
Katılıyorum size. Hatta yağ bakımı için gittiğim bir ozel servis var orayla konuştuğumda 6800 gibi bir fiyat aldım. Aradaki fark için özellikle bazı parçalarda servisi kullanmak daha mantıklı geldi.Bence yetkili serviste değişmeniz yerinde bir karar olmuş hocam. Aracın motor sağlığı için en önemli parçalarından ikisi bunlar. Fiyat çok yüksek gelmedi bana. Özel servisler belki 1000-1500 lira daha ucuza yapardı ama işçiliğine ve parçasına emin olacağınız yeri bulmak mesele...
Özelde yaptırınca aklınızda hep bir soru işareti kalacaktı; doğru antifrizi koydular mı, saf su mu çeşme suyu mu kullandılar, trigeri değişirken sente ayarını doğru yaptılar mı, kullandıkları parçalar orjinal miydi gibi soruları düşünmeden gönül rahatlığıyla sürebilirsiniz artık aracınızı.
Bence önemli olan da bu.
Iphone kapağı iyiymişHerkese hayırlı forumlar, iyi haftalar..
60.000 bakımı yapılan işlemler ben ücreti
Sunroof bakımı yaptırmadım.
Yıllık bakımı - 53.000 km - yaptırdım. Sanki önceden şu tarz kalemler yoktu. Yanlışsam lütfen düzeltin. Fiyatta dev yüksek geldi.
Teker sokuldu ve takildi
Polen filtresi sokuldu ve takildi
On ask irm sis kn trn bal sok.aK
Dizel yakıt filtresi değiştirildi
Hava filtre tertibati degistiridi
Bu iki işlem fren hidroliği değişiminden dolayı var hocam. Önceden de vardı.Yıllık bakımı - 53.000 km - yaptırdım. Sanki önceden şu tarz kalemler yoktu. Yanlışsam lütfen düzeltin. Fiyatta dev yüksek geldi.
Teker sokuldu ve takildi
On ask irm sis kn trn bal sok.aK