Güncel Bakım Masrafları

Castrolun sayfasindan N11 de kendi mağazanlarına yönlendiren Link var. Oradan 250TL kuponla 850 TL 5 Litre Castrol yağını çektim.

Filtremarketinden de Filtron üç filtreyi 300 küsüre aldım. Yattım pazar günü bebeyimin altına. 1200 TL Castrolün yağı ve Mannın da filtreleriyle ohhhh missss.

Yetkili servise verebilecek mangırım yok. Olsa da versem :)
250 TL kuponu kim veriyor anlamadım?

Şirket aracını periyodik bakım yaptırdım. Servisten çıktım 2 km sonra çattttt diye bir ses. Kolum kadar anahtarı sıkışan trigerden yarım saatte ancak çıkartabildik 🤷‍♂️IMG_4874.jpeg

Triger neden kopar?
Neden kopmaz ?

Durduk yere koparmı?

Hikayelerine...........

Triger efsanelerine ......

Eklenecek bir anı tecrübe olmuş

• Beğen
Tepkiler: Nfk
Bizim nisantaşı tarifeli usta

Sonuç?

Sehir hastanesi gögüs hastalıkları sevk

Merhabalar, golf 1.0 etsi aracımın ilk bakımı için Ankarada önerebileceğiniz yetkili servis hangisidir?

Golf 5 1.6 düz motor 6 ileri otomatik vites araç için 10-40 yağdan 5-30 a geçmek istiyorum. 5 30 f/p yağ önerisi olan var mı? Birde filtreler için Filtron önerir misiniz Mann ile çok farkı var mıdır?

Merhabalar, golf 1.0 etsi aracımın ilk bakımı için Ankarada önerebileceğiniz yetkili servis hangisidir?
ben normalde aydoganlara gidiyordum, bir sorun yasadim diyemem.
kardesim son bakima arcaya gitti, aydoganlara kiyasla daha memnun kalmis, teknik bir neden degil calisanlarin yaklasimi acisindan.

Yıllardır Doğuş Oto Etimesgut, şimdiki Arca ya gidiyorum, bir sorun yaşamadım ve memnun kaldım...

Yetkili servis abonesi olsam

Ki 2 yıl önce yoldan gecerken yetkili servis ön servis ustasına göstereyim demistim.

Aynen !

Abicim tamamen bitmiş tükenmis erimis hemen degismesi lazım

Haaa tamammm

İcerden bi fiyat + randevu alayım o zaman (tiyatro yapıyorum tabi) yetkiliede ben aracıma tornavida sürdürtmem

Ordan çıktım

2 km asağıda gökcan balata fren servisi var (özel fren balata disk merkezi)

Ordaki usta,,,Abi daha 6000 km gider

Aradan 2 yıl 16.000 km geçti

Adam gibi fotojenik arka balata durumu budur..gözüyle gözlüğüyle net odaklama yapan telefonuyla photoyu çeken bakar balatasının durumuna.

Yaşlandıkca bitmeyen erimeyen balata böyle olur

Yetkiliye göre (Arca) 2 yıl önce bizim balatalar vefat etmisti.

Ön balatalar peki ? Onun muhabbetini etmeye bile gerek yok
Güncel km 88k
128k da biter

Arka durum: 8000 daha gider
Screenshot_2023-05-03-17-11-12-482_com.miui.gallery.jpg

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt