Merkezdeyim hocam ben de, üniversitede çalışıyorum. Sizin veya benim vaktimiz olduğunda bir araya gelip gizli özellikleri açabilir miyiz ? [emoji85]Antep Nurdağındayım
hocam seve seve hallederim elimden geldiğince bende forumdan baka baka eski aracımda açmıştım sizin araç neydi modeli neydi.Merkezdeyim hocam ben de, üniversitede çalışıyorum. Sizin veya benim vaktimiz olduğunda bir araya gelip gizli özellikleri açabilir miyiz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam çok mutlu olurum, allah razı olsun sizdenhocam seve seve hallederim elimden geldiğince bende forumdan baka baka eski aracımda açmıştım sizin araç neydi modeli neydi.
kablo gelince size haber veririm müsait zaman ayarlarız
hocam hele bi kablo bana ulaşsın şuan @akemals yada @Yalcın3838 arkadaşta ilk fırsatta size de gönderirim.Hocam Adıyaman dan yazıyorum benimde vag com kabloya ihtiyacım var rica etsem bana da verebilirmisiniz
Hocam çok teşekkürler..Hakkını helal et..[mention=4643]Yalcın3838[/mention] hocam kabloyu [mention=4825]akemals[/mention] istiyordu o işini halletti mi acaba
Hüseyin bey ne yaptınız kablo ihtiyacınız varmıdır açtınızmı özellkleriHocam çok mutlu olurum, allah razı olsun sizden
Araç 2014 model 1.4 Tsi comfortline, sürüş paketi. Ar ilave olarak. Ya da bilmediğim başka paketler de olabilir
Merhabalar hocam [emoji5] yok hiçbişey yaptırmadım daha sizden haber bekliyorum [emoji5]Hüseyin bey ne yaptınız kablo ihtiyacınız varmıdır açtınızmı özellkleri [emoji4]
[mention=4643]Yalcın3838[/mention] bey kabloyu gönderiyor sanırsam adres bilgisi istemişti.
hocam bayrama Elazığa gidecem bayram sonrası Nurdağındayım, yolunuz düşermi buralara bir haftasonu hallederiz yada ben haftasonu gelirsem antepte hallederiz duruma göre konuşuruzMerhabalar hocamyok hiçbişey yaptırmadım daha sizden haber bekliyorum