murat28
Üye
- İsim
- murat durmuş
çerçeveler farklı, o yüzden çerçevesiz uymaz hocam.Birde arkadaşlar çerçevesiz sipariş etsek uyar mı araca 2014 fark var mı aralarında
çerçeveler farklı, o yüzden çerçevesiz uymaz hocam.Birde arkadaşlar çerçevesiz sipariş etsek uyar mı araca 2014 fark var mı aralarında
Türkçe'yi özellikle fazla para verip almadım hocam çünkü en kötü ihtimalle video izleme özelliği için yine bu yapan arkadaşa vericem her türlü para. Hem Türkçe yapar hem video izleme özelliği yapar.hocam türkçe menülüsünü almadın mı
Uymaz hocam çerçeve de sipariş etmeniz gerekiyor.Birde arkadaşlar çerçevesiz sipariş etsek uyar mı araca 2014 fark var mı aralarında
kaça yaptırdınız hocam bir de sizin teyp çizgi renkleri renk kırmızı benim ki sarı. Bende kırmızı yada mavi isterdim5GG035280D Türkçe menü yüklendikten sonra videodaki gibi car menü de ışık seçeneklerine tıklayınca menüden çıkıyor sonra da girmiyor, 5-10 dk sonra tekrar deneyince gene aynı sorunu yaşıyorum, İngilizce dil seçeneğinde de aynı haytayı veriyor bir çözümü varmıdır acaba ?
https://youtu.be/TwQ7UwIGJgU
Hocam ilk sayfalarda yapan arkadaşlar vardı resimleri de mevcut .En kötü kablonun ucunu hafif eğip öyle de takabilirsiniz.arkadalar elinde fazladan bu cihazlara takılan anten adaptörü olan varmi