Sadece Bluetooth için bile değer hocam. Çok büyük konfor oluyor. Ekran büyüyecek ileride kamera da takabilirsiniz.@yusuf cavap için teşekkürler sadece bluetooth için değmez gibi duruyor
Sadece Bluetooth için bile değer hocam. Çok büyük konfor oluyor. Ekran büyüyecek ileride kamera da takabilirsiniz.@yusuf cavap için teşekkürler sadece bluetooth için değmez gibi duruyor
Ankara dayım hocam ama sırf bu iş için İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum. Uygun olursa öğretebilirseniz bana ben de Ankara'daki arkadaşlara yardımcı olurum@gkndgn İstanbul'daysanız getirin aracı yapayım.
Ah bunu da halletseniz hocam ne süper olurduÖnceki versiyonun dil dosyasını ben değişmiştim ve Patricke vermiştim. Bunun için vaktim olmadı henüz.
Numaranızı yollayın hocam size set olarak yollayacak birine yönlendiririm.Ben bu teyp için kamera bulamıyorum!!! Kullanan arkadaşlar resm,link,marka,model vb. Paylaşabilirlermi? Malum siteden kaç tane satıcı ile konuştuysam bu teyp için kamera yok dedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buradan paylaşabilirsiniz hocam.Görselde gönderirmisinizNumaranızı yollayın hocam size set olarak yollayacak birine yönlendiririm.
Buyrun benim bağladığım bu ;Ben bu teyp için kamera bulamıyorum!!! Kullanan arkadaşlar resm,link,marka,model vb. Paylaşabilirlermi? Malum siteden kaç tane satıcı ile konuştuysam bu teyp için kamera yok dedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bağlantı uğraştırdımı? Kesme biçme olayı var mı?