+1hayırlı olsun,
bu teybin modelini nedense ben beğenemiyorum, madem yaptın değişikliği kaldır o iki butonu da daha hoş bir görüntü olsun :000073-medium:
çok pahalı ayrıca TR dil seçeneği vs sanmıyorum yoktur@Ender ben Rusya'daki buldum hocam highline olanı 1350 euro istedi satıcı
oem olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum dil konusunda hocam, ama evet haklısınız pahalı bir cihazçok pahalı ayrıca TR dil seçeneği vs sanmıyorum yoktur
Bir incelene videosunu atar misiniz? Özellikle CarPlay ini görmek isterim.
Car play bluetooth la bağlanmıyor mu hocam ?4 dakika önce, Harun Gündüz yazdı:
Ne yazık ki şu an için sadece BMW wi-fi olanlarda çalışıyor. Yani kablolu kullanmak durumundayız.Car play bluetooth la bağlanmıyor mu hocam ?
Çalışıyor hatta kapatma seçeneği de var. Siz de benim gibi önceki 6.5 Çin'den alınma teypten müzdaripsiniz herhalde Benim öncekinde ses kısılmıyordu ne yaptımsa olmamıştı kodlama vs. Coming home vs. de gözüküyor.@Harun Gündüz Merhabalar,
Trafikte arkadan gelen araç çok yaklaştığı zaman park sensörü otomatik uyarı verir. Müziğin sesini kısar filan bu özellik çalışıyor mu?
Yok hala orjinal 5.8 kullanıyorum. Her özellik olursa bu versiyona geçmeyi düşünüyorum.Çalışıyor hatta kapatma seçeneği de var. Siz de benim gibi önceki 6.5 Çin'den alınma teypten müzdaripsiniz herhalde Benim öncekinde ses kısılmıyordu ne yaptımsa olmamıştı kodlama vs. Coming home vs. de gözüküyor.
TeşekkürlerYok hala orjinal 5.8 kullanıyorum. Her özellik olursa bu versiyona geçmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler, Güle güle kullanın.