Castrol edge 5w30Kullanılan yağın markası nedir.? fatura da yazar
Ekli dosyayı görüntüle 14400
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Castrol edge 5w30Kullanılan yağın markası nedir.? fatura da yazar
Servis herşey normal dedi hocam. Hatta diğer mesajımda söylediğim gibi başka servise de gösterdim. O da anormal bişey yok dedi. Benim elimde de iddaamı ispatlayan bişey olmadığından başka biley sormadım.[mention=3741]Serkan78[/mention]
Değerli Hocam
Ilk bakım sonrası yakıt tüketiminde de motor sesinde de hissedilir bir artış olduğu doğru.
Bunun sorumlusu yüklenen yeni yazılımdır.
Küçük bir olasılıkla bakım esnasinda sokülen bir yalitım parçasının yerine takılmamış olma olasılığıdır.
Mutlaka servise uğrayıp kaynağını araştırınız.
Duyduğunuz sesi video 'ya çeker ile paylaşırsanız daha sağlıklı yardımcı olur., aynı şekilde sesi kaydedip servis ile de paylaşın derim., birde hava filtresinin kapağının tam oturup oturmadığını kontrol edin
[mention=3741]Serkan78[/mention] bakımda hangi parçalar değişti acaba? koyduğunuz fatura görüntüsünde 997 tl yazıyor detayları nedir merak ettim
Asıl netleşen bu sesin motor temizliği esnasında yapılan yanlış bir uygulama neticesinde olma ihtimalı çok yüksek ihtimal..!!Ben ektradan motor temizliği yaptırdım 200 tl
Normal bakım ücreti 798 tl dediler
Neden bu kanıya vardınız hocam? Ben pek o yüzden olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi ses artışını ancak aracı sessiz biyere çekip dinlersen anlayabilirsin. Ben önceden de dinliyordum o yüzden farkettim. SaygılarAsıl netleşen bu sesin motor temizliği esnasında yapılan yanlış bir uygulama neticesinde olma ihtimalı çok yüksek ihtimal..!!
Motorun su ile temas etmemesi gereken bölgeleri vardır., Bu bölgeler sadece elektriksel parçalar değil., aynı zamanda mekanik ve döküm parçalar da vardır., Aynı zamanda motor sıcak iken su ile temas etmesi motorun sağlığı açısında ciddi tehlike arz eder., Yine motorun bazı bölgelerinde oluşan kurum ve yağ tabakasının temizlenmemesi gerekir..!! Servis motor temizliği gibi işleri taşeron firmalara yaptırır. Bu konu hakkında forumda pek çok kez konuşulmuştur., Forumda bilinçli arkadaşlar olarak serviste aracı bile yıkatmıyoruz gerisini siz düşünün..Neden bu kanıya vardınız hocam? Ben pek o yüzden olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi ses artışını ancak aracı sessiz biyere çekip dinlersen anlayabilirsin. Ben önceden de dinliyordum o yüzden farkettim. Saygılar