Meriç Mavisu
Üye
- İsim
- Meriç Mavisu
Merhaba, daha uygun olduğundan arabamı özel serviste 10.000km bakımını yaptırdım usta öylesine araba kaç km dedi 120.000 deyince triger kayışını sordu direk değişmedi dedim raf ömründen kaç km de değişmesi gerektiğinden birde işçiliğin zahmetinden bahsetti çok fazla elektronik parça varmiş bağlıymış birbirine vb.. bana 2.500tl fiyat çıkardı istersen gel yapalım dedi ve tabikide bana çok fazla geldi triger kayışı değişimi gerçekten bu kadar pahalımı ? 1300tl kayış değişimi, 1300lirada uzun kmlerden sonra değişmesi gereken elektonik bi parçadan bahsetti hepsi triger kayışı ile alakalı..
Sorum şu aracın sadece triger kayışını değiştirsem kaça patlar ? Birde bahsettiği elektronik şeyi biliyorsanız onuda değiştirmelimiyim ? Teşekkürler..
Arabam Golf 7 Bluemotion bu arada 2012 fakat 2013 motorlu kaputu açınca b8 passatla aynı yani.. bunuda usta söyledi örneklede gösterdi ) ona göre söyleyin diye yazdım
Edit: İnternette biraz baktım gittigidiyora biri 1300TL ye Triger ve Devirdaim sistemi koymus devirdaim sanırım ustanın bahsettiği elektronik zımbırtı devirdaim değişmelimi illa ?
Sorum şu aracın sadece triger kayışını değiştirsem kaça patlar ? Birde bahsettiği elektronik şeyi biliyorsanız onuda değiştirmelimiyim ? Teşekkürler..
Arabam Golf 7 Bluemotion bu arada 2012 fakat 2013 motorlu kaputu açınca b8 passatla aynı yani.. bunuda usta söyledi örneklede gösterdi ) ona göre söyleyin diye yazdım
Edit: İnternette biraz baktım gittigidiyora biri 1300TL ye Triger ve Devirdaim sistemi koymus devirdaim sanırım ustanın bahsettiği elektronik zımbırtı devirdaim değişmelimi illa ?
Moderatör tarafında düzenlendi: