@agacmalzeme hocam aynen bunu değiştirmedim sadecs tube versiyonu değiştirdim. Yarın deneyeceğim. Çok teşekkürler. Bugün ilk kez kodladım. Keyifli bir uğraş@niklaus onun ayrı kodlaması var
Teşekkürler Tuna hocam yarın kurcalayacağım.Hocam uzun kodlamada variant , adaptasyonda görünüm ve tube değiştirmelisiniz
BUG'da kalmış olabilir hocam. Hayalet kadrana sahip değilim fakat fikir yürütmek gerekirse ilk aklıma gelen o oldu. Yaptığınız kodlamayı tekrar geri alın. Daha sonra tekrar 320 kadran kodlayın.Merhaba arkadaşlar. Konu açmak istemedim. Passat B8 aracıma 320 kadran kodlaması yaptım ( bu arada kodlar aynı ) . Kodlama aktif oldu ama şöyle bir sorun ile karşılaştım. Yakıt göstergesi fulldu birden yarım depodan biraz fazla gösterdi . Bunun sebebi nedir yada başına gelen var mı ?
BUG dediğiniz şey nedir acabaBUG'da kalmış olabilir hocam. Hayalet kadrana sahip değilim fakat fikir yürütmek gerekirse ilk aklıma gelen o oldu. Yaptığınız kodlamayı tekrar geri alın. Daha sonra tekrar 320 kadran kodlayın.
Hocam bug, siz kadranı değiştirdiğinizde temanın görsel olarak belirli bir noktada takılı kalması demek.BUG dediğiniz şey nedir acaba
Anladım hocam detaylı bakacağımHocam bug, siz kadranı değiştirdiğinizde temanın görsel olarak belirli bir noktada takılı kalması demek.
Misal dün bende teyp açılış logosunun GTI yaptm fakat açılışta GTI yerine Bluemootion yazdı. Kodlamayı tekrar geri alıp tekrar kodlamayı yaptığımda düzeldi