daha önce kapı çarpması sonucu ufak bi rötuş oldu ama renk koduna göre boya sürülmediğinden biraz farklı duruyor onu cıkarma şansı olurmu hocam sizce?@caglar_61 bi daha ki müşteri aracımda cekerim video sizin için.
daha önce kapı çarpması sonucu ufak bi rötuş oldu ama renk koduna göre boya sürülmediğinden biraz farklı duruyor onu cıkarma şansı olurmu hocam sizce?@caglar_61 bi daha ki müşteri aracımda cekerim video sizin için.
rötuşa denk getirmek büyük marifetayni dert bende de olmustu sonra sagolsun baska biri geldi carpti ayni yere, rotus gitmis
Teşekkürler. Boya kodunu boyacıya gittiğinizde onlar biliyor zaten veya kitapçıkta yazması lazım. 100 gr bile alsanız yeter de artar.@fcsrn
Elinize sağlık sonuç çok güzel gözüküyor.
Benzer ufak rötuşluk bölgeler benim aracımdada mevcut.Beyaz renk.
Boya kodunu bilmiyorum.İşlem sırası ve dikkat edilecek hususlar konusunda bilgilendirebilirmisiniz?
Teşekkürler.
Çok teşekkürler Abim, @uğr_05 Abimle beraber hallettik sağolsun onda boya varmış. Vernik yok, aktığında tekrar rötuş yapar ondan sonra verniklerim.@fcsrn
Değerli kardeşim;
Yapılan iş Usta işi.
Üzerinde vernik de var mı?
yoksa boya akacak her yıkamada biliyorsun.
Nasıl düzelttiniz hocam neler yaptınız, benim kaputta baya taş izi varBunlarda benden...
İlk defa deniyorum... Sanırım oldu
Ekli dosyayı görüntüle 20240
Ekli dosyayı görüntüle 20241