Teşekkürler hocamhocam hayırlı satışlarınız olsun. :'(
Teşekkürler hocam .Hayırlı olsun hocam. Tampona yapışan sinek vs için ne önerirsiniz?
Hocam sorunuza dikkat etmemişim ben valet pro billbery kullanıyorum . Yarın bölünmüş olarak stoklara ekleyeceğim .Hayırlı olsun hocam. Tampona yapışan sinek vs için ne önerirsiniz?
Teşekkürler hocam sizide atlamışım . Bu aralar maalesef çok yoğunum eğer bu şekilde cevap vermediğim kişiler olursa veya olmuşsa özür diliyorum .Hayırlı olsun Mahmut ustam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam geç cevap için kusuruma bakmayın yeni gördüm . Maalesef yanan verniği düzeltmenin tek yolu yeniden boyadır .Hocam polisaj sonucu yanan verniği düzeltmek mümkünün mü? Polisajın izleri tamamen kaybolur mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavsiyem ufs nin yıkama eldiveni. Aşağıdaki linkten bendende satın alabilirsiniz.Merhabalar; aracımın siyah olmasından dolayı bu yıkama eldivenlerinden edinmek istiyorum lakin meguaris eldivene bu kadar yüksek ücret ödemek istemiyorum, boyutları uygun büyüklükte aracımı çizmeden yikayabilecegim tavsiye edebileceğiniz yikama eldiveni varmidir? yahut sonax eldiveni hakkında ne düşünüyorsunuz.