Öncelikle bu alaycı tavrınızı bir kenara bırakmanızı tavsiye ve rica ederim., Sonra da google amcaya şunu yazın diyee akıl vereceğinize (kimsenin kimsenin akıl vermesine ihtiyacı yok ne benim ne sizin)., bu tavrınız hiç hoş değil., kendi çektiğiniz video'dan volantın ayna yüzeyi ne hale gelmiş bir daha bakın.,
Daha "baskı plakasının" değişeceğinden haberiniz yok ustaya soruyorsunuz; abi sorun olur mu peki yaktık ya yüzeyi diye., usta diyor sorun olmaz balatayı sıyırmışsın., neden sorun olmaz diyor, Çünkü biliyor ki o sorduğunuz adı baskı plakası olan parça zaten değişecek., Sonra da yeni kutudan çıkan parçayı görünce AAAAaaaa bu parçada zaten değişecekmişşşş diyorsunuz.,
Balata sıyırdı peki balata tek taraflı bir yüzeyi olan bir parça mı? Elbette hayır..!! Çift taraflıdır bir yüzü baskı plakası ile., diğer yüzü volantla temas halindedir., Eee balata bittiği için sıyırıp baskı plakasının aynasına (disk yüzeyine) zarar vermiş/zeminini bozmuş., balata çift taraflı olduğuna göre ve sıyıran debriyaj balatası baskı plakasına zarar veriyorda, volantın aynasına zarar vermiyor mu..? balata tek taraflı sıyırmaz!
OEM baskı setinin kutusu o şekilde değildir farklıdır., OEM parça kodu; 04L141015D
Oem parça kodu farklıdır, iç ve dış pazar için üretilen "müdail" parçanın parça kodu farklıdır., (oem parçanın üzerinde VW/Audi mührü bulunur, Made in Germany)., Sizin aldığınız ise piyasa için üretilen 2. kalite "müdail" parçadır., Üzerinde üretim yeri olarak Made by Sachs yazar., Müdail parçalarda VW/Audi mührünü göremezsiniz çünkü yoktur.,
Parçaları Sachs veya LUK üretir ancak 3 farklı kalite de üretir.,
1) Fabrikanın belirlediği standarlara göre ve aracın üretim hattında takılan OEM kalitesinde,
2) Düşük maliyet, düşük onarım masrafları göz önüne alınarak kullanıcılara bir alternatif sunmak için üretilmiş Economy serisi parçalar
3) Oem standartlarına göre ömrü azaltılmış/sınırlandırılmış.., piyasa için üretilen 2. kalite müdail parçalar., kötü müdür yoo değil ama oem parça taktırdım derseniz işte o zaman yanılırsınız.!
Size zahmet olmasın diye çektiğiniz video'dan baskı plakası ve volantın içler acısı halinin resmini ekledim buyrun inceleyiniz.., isterseniz de kendi videonuzun 08:50 ile 08:56 sn.ye arasını izlerseniz volantınız ne durumda görmüş olursunuz.,
Baskı plakanızın ayna/disk yüzeyinin durumu; (hani şu ustaya değişeceğinden bir haber olup, bu haldeyken kullansak bişey olur mu diye sorduğunuz parça)
Volant ayna yüzeyinin durumu;