Aracın düşme mesafesinin cm cinsinden belirtmesi anlamına gelir. 3.5 cm lik 5 cm lik 4.5 cm 3 cm lik vs şeklinde.Hayırlı olsun.
Bir şey sormak istiyorum.
Yaylardan 3.5 ve 5’lik diye bahsediliyor. Bunlar ne demek?
güzel olmus hayırlı günlerde kullanman dileğiyle@saidcarry hocam yaylar 3.5 cm alçaltıyor. 5 cm olan sportline versiyonu. yayları alanya'da bir tanıdık ustaya taktırdım 200 tl işçilik aldı kendisi.
teşekkür ederim hocam, konfor konusu tamamen algı meselesi bence yani kimisi çok az bile sekme hissetse yayları çıkarıp atabilir. ancak bazı durumları kafanızda kurduktan sonra sıfır sıkıntı ile devam edebilirsiniz. konfor kaybı var mı diye sorarsanız bana 'hayır kesinlikle yok' dersem yalan söylerim. evet kayıp var ancak öyle aman aman değil bir tık daha dikkatli sürerseniz bir şey olmaz. ben taktırmanızı tavsiye ederim.Hocam öncelike hayırlı olsun,bende düşünüyorum 1.4 tsi aracım için.Konfor konusu sizde olduğu gibi benim için de soru işareti şuan.Kullanan biri olarak konforda çok fazla kayıp varmıdır?önerirmisiniz?sektirme ile ilgili korkum var çok sektirirmi diye ama yazdıklarınızdan böyle bir sorun olmadığını anlıyorum doğru mudur?