Ender hocam bende düşünüyorum 1.6 tdi otomatik aracıma voglant yay bana da yardımcı olurmusunuz Benim aracım da bildiğiniz üzere çok yüksek kalıyor tavsiyelerinizi bekliyorumTekrardan Hayirli Uğurlu Olsun Inşallah. Tam istediğimiz gibi olması Arayış ile geçirdiğimiz zamanın Yorgunluğunu attı diyebiliriz. Aracın Duruşu ve Yol Tutuşu mükemmel hale geldi denebilir. Üstelik Konfor kaybı da minimum seviyede olunca çok iyi Sonuç elde edildi. Güzel Günlerde Kullanman Dileğiyle... [mention=3876]comurock[/mention] [emoji6][emoji106]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dizel Otomatik Aracımda 2 Yıl Kullandım 3.5 Vogland Spor Yayı Hiç şikayetçi olmadı. Kesinlikle Tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla Kullanabilirsiniz. Benzinli Araçlar içinde 3.5 Eibach Spor kit öneriyorum. Iyi Forumlar Dilerim.[emoji112]Ender hocam bende düşünüyorum 1.6 tdi otomatik aracıma voglant yay bana da yardımcı olurmusunuz Benim aracım da bildiğiniz üzere çok yüksek kalıyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Ender hocam benimde ikinci el az kullanılmış bulma şansım varmı acabaDizel Otomatik Aracımda 2 Yıl Kullandım 3.5 Vogland Spor Yayı Hiç şikayetçi olmadı. Kesinlikle Tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla Kullanabilirsiniz. Benzinli Araçlar içinde 3.5 Eibach Spor kit öneriyorum. Iyi Forumlar Dilerim.[emoji112]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz zor olsa da aramakta fayda var Hocam. Bilgim dahilinde Yay Olursa da sizlere haber veririm. [emoji41][emoji112]Ender hocam benimde ikinci el az kullanılmış bulma şansım varmı acaba
Spacer olayına biraz karşıyım. Aracın aerodinamic kısmına olumsuz etkileri var. Ayrıca spacer kullanmaktansa Et değeri 45 veya 41 olan jantlar tercih edilirse Gerek kalmaz spacer kullanmaya. Benim tercihim ET45 olurdu mesela tam kıvamında tadında olacaktır.[mention=3663]alptek[/mention] hocam ben specer kullanmıyorum. pek göze batmıyor bence. yine de siz bilirsiniz tabi ki. specer konusunda daha bilgili arkadaşlar varsa bu başlık altında fikirlerini iletebilirler.
@Ender hocam sizin fikriniz nedir?
Hayırlı olsun inşallah . Aracınız Güzel düşmüş maşallah. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyleComurock hocam sonunda bizde kavustuk herkese kazasız belasız surusler
Ekli dosyayı görüntüle 16689Ekli dosyayı görüntüle 16690
Allah razı olsun hocam çok teşekkürler.Hayırlı olsun inşallah . Aracınız Güzel düşmüş maşallah. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle