Nfk Katılımcı Üye Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 971 Tepkime puanı 1,217 Konum İstanbul İsim Nevzat 18 May 2018 #31 Byazici dedi: Bügün denemem sonrasında alarmı çalıştırabildim, içerideki ultrasonik sensörler beni gördü. Demekki 4F3 yazınca artık WD1 yazmıyorlar ve sürücü tarafındaki denetim iptal tuşu kaldırılmış. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür hocam. Bi an fabrikada unutulmuş sandık :blink:
Byazici dedi: Bügün denemem sonrasında alarmı çalıştırabildim, içerideki ultrasonik sensörler beni gördü. Demekki 4F3 yazınca artık WD1 yazmıyorlar ve sürücü tarafındaki denetim iptal tuşu kaldırılmış. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür hocam. Bi an fabrikada unutulmuş sandık :blink:
yer_ucagi_34 Katılımcı Üye Katılım 30 Eki 2016 Mesajlar 1,481 Tepkime puanı 1,509 İsim Ömer 18 May 2018 #32 Nfk dedi: sağ direksiyon mu 8D hocam Allah'tan Golf diye Polo yollamamışlar s=sofor Genişletmek için tıkla ... Ahahahhaha, sağ direksiyona kahkaha attım. Özel istesek gelmez. 8D 8D
Nfk dedi: sağ direksiyon mu 8D hocam Allah'tan Golf diye Polo yollamamışlar s=sofor Genişletmek için tıkla ... Ahahahhaha, sağ direksiyona kahkaha attım. Özel istesek gelmez. 8D 8D
Nfk Katılımcı Üye Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 971 Tepkime puanı 1,217 Konum İstanbul İsim Nevzat 18 May 2018 #33 yer_ucagi_34 dedi: Ahahahhaha, sağ direksiyona kahkaha attım. Özel istesek gelmez. 8D 8D Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam hata insan için ama böyle de hata yapılmaz ki
yer_ucagi_34 dedi: Ahahahhaha, sağ direksiyona kahkaha attım. Özel istesek gelmez. 8D 8D Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam hata insan için ama böyle de hata yapılmaz ki