arimayacik
Üye
- İsim
- Mustafa Taşlı
Bulursan lütfen bana da haber ver, bende bakınıyorum onlar için... Boya için usta lazımsa Maslak'ta bir ustam var, daha öncede sana söylemiştim sanırm. Yönlendiririm ihtiyaç duyarsanyan flap kanatları takmayı düşünüyorum
Flapler aliexpreste satılıyor ordan alınabilir.Usta içinde geçen leona spoiler boyattım maslakta esnaf Bi arkadaşım var o tavsiye etti.300 TL istedi boyaya tavsiye ettiği usta pazarlık dahi yapmadım.Yaptığı boyayı ben spoileri aldığım yerde 100 liraya da yaptırırdım.Herkes esnaf da usta da olamıyor.Sizin yerin ismi ne aklımızda olsun.Bulursan lütfen bana da haber ver, bende bakınıyorum onlar için... Boya için usta lazımsa Maslak'ta bir ustam var, daha öncede sana söylemiştim sanırm. Yönlendiririm ihtiyaç duyarsan
Teşekkür ederim Rline armalarını düşünmüyorum pek araçta Ne Tampon ne spoiler ne marşbiyel var Rline olarak zaten yakında satarım Sanırım jantlarda böyle kalacak.Hayırlı olsun aramıza tekrardan hoşgeldin bi golflü olarak ayna kapakları güzel ama bence benim şahsi görüşüm beyaz araça parlak siyah ayna ayrı bi hava katıyor yinede tercih sizin tabikide jantları durban takarsanız R-LİNE havası vermiş olacak geç kalmadan R-line armalarını getirmetmeye bakın aliexpressten
Teşekkürler golf alışkanlık yaptıyine bildiğimi alayım dedim.@driver_canCan hayırlısı olsun kazasız belasız. Golfle özüne dönmüşsün