Fiyat beni aşıyor hocamRedline dedi:@Negatiwe
serdar hocam tamamdır bulursam temiz ve uygun farlar sizindir siz neden u led li düşünmüyorsunuz ?
Fiyat beni aşıyor hocamRedline dedi:@Negatiwe
serdar hocam tamamdır bulursam temiz ve uygun farlar sizindir siz neden u led li düşünmüyorsunuz ?
@woolky HoşgeldinizOrhan Hoca dedi:Umut hocam woolky nickli hocam özelden bana sorar;
alibabadan çift u led far seti aldım gündüz ve park modundayken çift u lar yanıyor fakat kısa far moduna geçince u lar sönüyor. Gündüz farlarının kısa far açıkken de yanmasını sağlanabiliyor mu?
cevabımda bunun için vag kodlaması olmadığını söyledim. arkadaşı bir kodlama yapmış ama onun ne olduğunu sordum özelden. cevap bekliyorum. belki burada verir cevabı.
bu konuda sizin genel bir bilginiz var mı? montaj esnasında mı açılmalıydı burada yanlış giden bir husus mu var? acaba aldığı çift u ledli farın özelliği mi böyledir?
@woolky
@Umut
Kablomu yandı AbiOrhan Hoca dedi:anladım hocam. yanması lazım normalde. bilemedim neden yanmıyor. s=bilmem
kabloyu yaktırdınız bana. 8| 8D
benim araç highline genelde auto konumunda kullandığım için park konumunu ben bilmiyorum.
bir bakim park konumunda benim u led yanacak mı?
@woolky
Orhan Hoca dedi:Hay Allah iyiliğini versin. Vag kablom değil eren beyin kablolarım yandı. s=kopKablomu yandı Abianladım hocam. yanması lazım normalde. bilemedim neden yanmıyor. s=bilmem
kabloyu yaktırdınız bana. 8| 8D
benim araç highline genelde auto konumunda kullandığım için park konumunu ben bilmiyorum.
bir bakim park konumunda benim u led yanacak mı?
@woolky
volkan hocamın sorunu büyük umut hocanın paylaşımından anlamış olduk. kısalarda u ledler yanıyor.
Usta bana yakın çıktı çok teşekkür ederim yarın kesin uğrayacağımOrhan Hoca dedi:meşhur Apo ustamız var hocam. araştırıp bulup ona gitmelisin.Kısalarla beraber çift u nun yanmasını sağlayabilirsem içime su serpilecek, golf 7 led lerinden anlayan bir oto elektronikçi derdime deva olabilir ama onu da nerden bulucam bilmiyorum
https://tr.foursquare.com/v/vural-car--audio/50910b8ee4b0d4948287cb5b?#tasteId=543b2603498e6b6f86381991