beratx
Üye
- İsim
- Berat
@Meriç Mavisu 16-17 aynı süspansiyon 18 farklı diye biliyorum çok emin olmamakla birlikte. 18de yay ve ekipman istiyor.
16 ve 17 aynı hocam. 18 de spor süspansiyon geliyor.@beratx Volkswagen i arayıp 17'' jant ile 16'' jant golf ler aynı süspansiyonumu kullanıyor öğrenmek lazım öyle ise 17 ye geçiş yapacağım teşekkür ederim
Siz vazgecmissiniz, deneyin Dizel otomatik aracimda 17 dijondan 18 orjinal durbana gectigimdeki deneyimimden bahsediyorum. Arac net olarak yukseliyor. Bunda dizelin daha yuksek olmasinin etkisi, bagimsiz-torsiyon farkindan kaynaklanip kaynaklanmadigini bilmiyorum, kaldi ki tsi da yukseliyor. Tek etken viraj degil, duz yolda gorebilirsiniz aracin surus dinamiginin ne kadar bozuldugunu, bunu yayla desteklemek sart. Denemedigim kombinasyon, kullanmadigim yay kalmadi. Spor yayla desteklenmedigi surece 18 jant surucu icin eziyet.Normalde yükselmiyor. 18 Janta geçiş oluyor ama lastik yanağı o derece küçülüyor. Burada amaç yumuşaklığı ve savrulganlığı önlemek. Araç virajlara girerken savrulgan ve dengesiz oluyor. Esneme uvveti fazla oldugundan tehlike arzediyor. Orjinal spor şasili araçlarda yay 1,5 -2 cm arası daha düşük ve amortisör daha sert. Bu ikili birbirini tamamlıyor. Bu konuyu çok araştırdım tam 2 ay süspansiyonum orjinal spor olmadıgı için vazgeçtim. Biraz riskli biraz da konforsuz bir durum.
Hocam 17 durban yok ne yazık ki orijinalde. Ne dediyseniz bir cevap vermiş gibi oldum mazur görün ama yanlış seçim yapmaman için uğraşım :'(Eyvallah cok saolasınız valla durban 17 bakıcam ozaman
Ne demek hiç öyle gelmedi teşekkür ederim !Hocam 17 durban yok ne yazık ki orijinalde. Ne dediyseniz bir cevap vermiş gibi oldum mazur görün ama yanlış seçim yapmaman için uğraşım :'(
Biraz açık olsun istiyorum kolları, dijon biraz kapali duruyor kaliperleride boyatıcam çünkü17" Dijon alın geçin. Tertemiz jant.
17" Geneva düşünür müsn ?Biraz açık olsun istiyorum kolları, dijon biraz kapali duruyor kaliperleride boyatıcam çünkü
Varsa ben düşünürüm17" Geneva düşünür müsn ? [emoji4]
Bende yok.Varsa ben düşünürümTemiz pek düşmüyor bakıyorum arada