Arkadaşlar 1.4 tsi dsg 2010 model aracımın kavramasının değişmesi gerektiğini öğrendim 2.viteste titreme bazen de vites geçişlerinde hafif vuruntu var. Bu şikayetle otomatik şanzımancıya gittim test sürüşü yapıldı ve kavramanın en kısa zamanda değişmesi gerektiği hatta bu şekilde kullanmaya devam edersem volant ve elektronik kartın da bozulabileceği söylendi. Aracım 90 binde ve bugüne kadar en ufak şeylerde bile hep yetkili servislerde bakımları yapılmış. En son kavrama değişimi 27 binde yapılmış. Yetkili servisi aradım baskı balata 3800, volant eğer değişmesi gerekirse 3200, işçilikte 1400 tl fiyat verdiler. toplam fiyat üzerinden %16 zubizu indirimi olduğunu da eklediler. Sanayideki otomatik şanzımancılara sordum 3000 civarı fiyat verdiler eğer volant bozulmuş ve değişmesi gerekiyosa ona da 1750 tl civarı dediler.
Bi an önce bu işi çözmek istiyorum. Özel serviste 3000 - 4750 arası, yetkili serviste de indirimli fiyatlara göre 4500 - 7000 arası bi rakam çıkıyo. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
Ek olarak 90 bin bakımını sordum, özel servis 480, yetkili servis 780 tl fiyat verdi. Forumda biraz araştırdım bana yüksek geldi bu fiyatlar. Sizce normal mi?
Bi an önce bu işi çözmek istiyorum. Özel serviste 3000 - 4750 arası, yetkili serviste de indirimli fiyatlara göre 4500 - 7000 arası bi rakam çıkıyo. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
Ek olarak 90 bin bakımını sordum, özel servis 480, yetkili servis 780 tl fiyat verdi. Forumda biraz araştırdım bana yüksek geldi bu fiyatlar. Sizce normal mi?
Moderatör tarafında düzenlendi: