Dogusun zam politikasi cok ilginc,golfumu 24 unde almadan once ayin 12 sinde a3 dizel otomatik siparisi vermistim,siparis fiyati 101700,arac daha gemideyken zam yedigimizi 104800 oldugunu soyledi st,eh napalim ok deyip devam ettik,ayin 21 inde arac gemiden indiginde st aradi ve fiyatta bugun itibariyle tekrar guncelleme oldugunu 108750 oldugunu soyledi.Ben vazgeciyorum deyince persembeye kadar bekleyelim,euro biraz geri cekilirse aliriz dedi,ona da okdedik.Neyse sonunda persembe gunu vazgecip 4 saat icinde golf aldim(bakirkoy tamastan Erkan bey saolsun,11 de kararverdim araci gormeden,saat 3 te arac benim ustume tescil edilmisti) neyse ertesi gun otv zammi geldi ve a3 un fiyati 113500 olmus.Haftasonu a3 icin st beni son kez aradi,sordum arac noldu diye,ayni gun satilmis 113500 den.
Kisaca anladigim:Biz dogusa bu kadarr musamaha verirsek adam da firsat bu firsat deyip bizi soyar.10 gunde 12000 tl zam yedi arac ama ayni gun satilmis.(bu arada benim 95000 e aldigim golf comfort(ikide ekstra paket) iki ay once maksimum 90 di herhalde