Arkadas Highline fiyatı sormuş da ondan şaşırdım. Demek comfort bile bu fiyata geldi. En son iki hafta önce hurda indirimi ile 113e alanı okumuştum.
Arkadas Highline fiyatı sormuş da ondan şaşırdım. Demek comfort bile bu fiyata geldi. En son iki hafta önce hurda indirimi ile 113e alanı okumuştum.
Teşekkür ederim kardeşim arkadaşım 1ay önce golf 1.0 higline dsg cam tavanı 130a aldı anlaşılan baya kar etti elinde parası vardı fiyatlar artıyor dedi düşünmeden aldıDeğerli Hocam
Tungsten ışık görüş + sürüş konfor paketi cam tavanlı 142.850
Değerli HocamTeşekkür ederim kardeşim arkadaşım 1ay önce golf 1.0 higline dsg cam tavanı 130a aldı anlaşılan baya kar etti elinde parası vardı fiyatlar artıyor dedi düşünmeden aldı
Bende 139binden başlangıç gözüküyor 2 farklı tarayıcıdan denedim aynı fiyatlarSiteye şu anda girdiğimde bakabiliyorum. Yeni fiyatları zamlı olarak görüyorum. Eskiden bir miktar indirim oranı yazardı şimdi o da yok. En basitinden 139binlik midline manuel yeni fiyatı 152 bin olmuş durumda.1.0 tsi 177 binlik Comfortline DSG ise 177 den yaklaşık 184 binden başlar olmuş.Highline fiyatları 200 bin sınırını geçmiş.
Söylediklerinize katılıyorum. Üst gelir grubuna hitap eder duruma geldi. Bu durum açıkçası üzücü.