Bu işten anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Sent from my iPhone using
GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
bakın motor kaputunun içinde kalan o bölgelere ve vidaların tamamına mat boya atılır., gerekirse araç boyadıktan sonra son kontrollerde (boyama aşaması sonrası son kontrollerde) eğer gerekli görüldüğü durumlardan tekrardan kapı çamurluk gibi bölgelere ayar yapılır., ayar sonrası o bölgelerin vidaları tahriş olduğundan üzerinden fırça ile geçilir., Ayar vidası boyalı diye çamurluk boyalı diyen o süper zekalı insanın akıl sağlığını sorgulamak lazım., adı üzerinde vida bu., o vida sadece montaj vidası değil, aynı zamanda onunla kaporta ayarı yapılır., Fabrika da kontrollerde bakmışlardır tekrardan ayar gerekmiştir hepsi bu.,
Yani o ekpertiz yapan şahıs ın mantığına göre; çamurluğu bir sebebten söktüler, değişim gerekti yeni boyanmış bir çamurluk taktılar, sonrasında da araba boyalı damgasını yedi allah akıl fikir versin o insana., Showroom'a gidip diğer araçları kontrol ettiğinizde de göreceksiniz ki 100 aracın 99 böyledir., Seri üretim yapılan araçların hepsi böyledir., 5 serisi de alsanız A8 'de alsanız seri üretim bir arabadan kusursuzluk beklenemez.,
Çamurluğun boyasının orjinalliğinde sorun yok diyorsunuz., çamurluk kusurlu olurda 2 kat boyanmış olur anlarım da ne yapsalardı kaporta ayarını yapmasalar daha iyi mi olurdu., showrrom a gidin golf, passat, polo tüm araçları kontrol edin hepsinde mutlaka bir yerinde kaporta ayarı için benzer kusurlar vardır., Geçen arkadaşımın eşine aldığı 0km Tiguan 'nın sol ön kapısı fabrika tarafından ayar yapmak için bağlantı menteşelerine müdahale yapılmış, menteşeyi tutan 2 vida var 1 kusursuz diğeri ince ayar için müdahelede boyası hafiftan atmış ve bu tahriş olan menteşe vidasını bayamamışlar bile.,
O çok bilmiş şahısa sormak lazım çarmurluğu sadece o 2 vida ile mi tutturuyorlar zannediyor., o çamurluğu aracın şasisi nin "farklı bölgelerinden" en az 3-4 vida daha tutuyor! işten biraz anlayan bir adam diğer bağlantı vidalarına da kontrol ederdi., arabanın üzerine sinek konsa araba da boya var dicekler