KullanabilirsinizBen Meguiar’s Wash&Wax Cilalı Şampuan kullanıyorum. Onunla yıkadıktan sonra Auto Finesse Finale kullanabilir miyim ?
KullanabilirsinizBen Meguiar’s Wash&Wax Cilalı Şampuan kullanıyorum. Onunla yıkadıktan sonra Auto Finesse Finale kullanabilir miyim ?
Aynı etkiyi gösterebiliyor mu peki ? Sanki sulandırıp kullanmışım gibi hissederim öyleBsd yi hafif ıslak arabaya uygularsanız daha az toz tutuyor ve uygulanması daha kolay oluyor .
İlginç hocam, bir iki saate deneyip yorumumu belirteceğim. Bu arada kil uygulaması mevzusuyla sık sık karşılaşıyorum, ne işe yarıyor tam olarak hocam ?@Alperen099 Hocam uzun süredir ıslak araca uyguluyorum aynı etkiyi gösteriyor fakat biraz daha fazla kullanmanız lazım ürünü, aracıma kil uygulaması yaparken kil kaydırıcı olarak bsd yi 1:100 sulandırarak kullanmıştım hidrofobik etkisi baya fazlaydı .
Aynısı hocam normal sıktığım haliyle. Mutlaka deneyeceğim. Kili de @AdanaDetailing hocamdan alayım uygulayayım16 dakika önce, mbonat yazdı:
@Alperen099 Hocam kil yıkama ile gitmeyen boyaya yapışmış kirleri söküyor . Buda sulandırılmış bsd nin boncuklanması
Geleyim birlikte deneriz başkan. &: 'Aynısı hocam normal sıktığım haliyle. Mutlaka deneyeceğim. Kili de @AdanaDetailing hocamdan alayım uygulayayım
Kili mutlaka denemelisiniz hocam çok fark ediyor yanlız arabayı çizmeyin dikkatli olunAynısı hocam normal sıktığım haliyle. Mutlaka deneyeceğim. Kili de [mention=2601]AdanaDetailing[/mention] hocamdan alayım uygulayayım [emoji4]
Aynen beklerimGeleyim birlikte deneriz başkan. &: '
Nasıl uygulamam gerekiyor hocam, hiç yapmadım ?Kili mutlaka denemelisiniz hocam çok fark ediyor yanlız arabayı çizmeyin dikkatli olun
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam arabayı tertemiz yıkayın sonra arabayı yıkadığınız şampuandan 1 kapak sprey şişeye sulandırıp koyun bu kaldırıcı görevi görecek panel panel sıkın ve kili ıslak kısma çok bastırmadan orta güçte kille temizlemek için aldığınız kili 2 ye bölün dikkat edilecek hususlar asla plastik kısımlara sürmeyin yere düşen kili asla kullanmayın çünki yere düşünce toz taş yapışıyor geri dönüşü yok cam daki su lekelerine iyi geliyor maliyet olacak ama mümkünse demir tozu sökücüden sonra kullanmanız faydalıdırNasıl uygulamam gerekiyor hocam, hiç yapmadım ?
[mention=3153]forjust1day[/mention] Hocam kaç cc bu arkadaş [emoji3]
Anladım hocam, teşekkür ederim bilgiler için en kısa zamanda uygulama yapacağımHocam arabayı tertemiz yıkayın sonra arabayı yıkadığınız şampuandan 1 kapak sprey şişeye sulandırıp koyun bu kaldırıcı görevi görecek panel panel sıkın ve kili ıslak kısma çok bastırmadan orta güçte kille temizlemek için aldığınız kili 2 ye bölün dikkat edilecek hususlar asla plastik kısımlara sürmeyin yere düşen kili asla kullanmayın çünki yere düşünce toz taş yapışıyor geri dönüşü yok cam daki su lekelerine iyi geliyor maliyet olacak ama mümkünse demir tozu sökücüden sonra kullanmanız faydalıdır
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi