omur
Yeni Üye
- İsim
- Ömür
Standard değil, Bixenon da var. Extra eklenmiş@ahmet3976 ilgimi çeken aracın navigasyonu olması. Acaba standart donanım mı?
Teşekkür ederim. Ambians dediğiniz aynanın altından süzülen ışık mı?Güle güle kullanın hocam. İl kullanıcısının seçimleriyle araç tam Avrupalı aracı olmuş, avrupa müşteri kitlesi deri koltuğu pek sevmez, bakarsanız e sementi 5 serilerinde bile olağanca kumaş koltuk tercih edelerler. sebebi de basitçe düşünülürse soğuk iklimde koltuk ısıtma olması gerekli ama deriyi ısıtmak da kolay değil ısınana kadar insanı mahveder, yaz günü deseniz terletir, koltuk soğutma gerekir ki araçlarda ya olmayan bir opsiyondur yahut pahalı bir opsiyondur, pek tercih edilmez. Haliyle koltuk seçimi fazlasıyla gelenekçi olmuş, alcantra olmaması da bundan olsa gerek.
Onun dışında aracınızın opsiyonları gayet yerinde hocam, tabi ambians aydınlatma yok sanırım ki bu kötü olmuş denebilir. Dilerseniz Çin’den vs piano black trimleri satın alıp ambians aydınlatma kapı altı aydınlatma vs de ekleyip, bir de fonksiyonel direksiyon tuşlarını eklerseniz highline ayarında bir araç sahibi olmuş olursunuz. Güzel günlerde binmeniz dileğiyle. İlgimi çeken 1.6 tdi’ın Alman pazarında olması oldu, mevcut golfte bildiğim kadarıyla 1.6 tdi Alman pazarına sunulmuyor, 2.0 tdi 150 ps ile başlıyor diye biliyordum.
Hallettim sağol, maşallah Hersey de biliyor. Dün camları kapat klima çalışıyor diye uyarı verdi@Copcu Yol bilgisayarını silecek kolu ucundaki tuşlardan değiştiriyorsunuz diye biliyorum.
2014 1.6tdi 105 ps tam dolu değil 60bin km 13500€ aldımHocam orada fiyatı ne kadar golfün ?
Golf her zaman az kayıp ettiren araba, Almanyada daha düşük araç fiyatları@Copcu Aynı aracı bizim burada yaklaşık 19-20.000 Euro ödeyerek alabilirsin. Arada ciddi bir fark var ama sanki Avrupa’da çok daha ucuz diye anlatılıyordu hep. Golf Avrupa’da da ikinci elde tutulan bir araç mı acaba?