Çok iyi fiyat. Hayırlı olsunKasko yok sigorta Ethica 392 TL
Teşekkür ederim.Çok iyi fiyat. Hayırlı olsun
hocam genişletilmiş elit + ları neler acabaSigorta hangisi ucuzsa ona yaptırıyorum ama kasko da Groupama genişletilmiş elit kasko yaptırdım 2500TL.
Groupama elit kasko hasarsızlığı %40ve üstü araçlara yapılır.Önemli olan Groupama kaskolarında Asistans Plus ve Asistans Ekstra Plus paketleridir.Asistans ekstra plushocam genişletilmiş elit + ları neler acaba
Herhangi bir değişiklik yok hocam.Bu yıl ve geçen yıl karşılaştırmalı.Kanun değişmediği sürece oynama yapamazlar.Bu yıl fiyatlar %25zamlı olacak.Trafik sigortalarında güçlü şirketleri tercih etmenizde fayda var.Orta seviyede bir şirket geçenlerde 2.000tl değer kaybını ödemedi ve icraya verdik.Hesaplarında başka şirketlerin de haczi vardı arabalarına yakalama çıkarttırıp öyle tahsil ettik.50-100tl ucuz diye iyi şirketlerden vazgeçmemekte fayda var düşüncesindeyim.@Terms
Eskiden
Araç başına 43.000 olan teminat yokmuydu (3 araca hasar verdin 43x3 den 126 ödüyordu diye hatırlıyorum)
Şu an kaza başına 86.000 yazıyor
Eski policelerle bi karsılastırmak lazım
Şu an 3 aracı bicersen max 86.000 çünkü KAZA BAŞINA
Katakulli olmuş sanki
Saplamışlar vatandasa yine??
Tamamdır .Herhangi bir değişiklik yok hocam.Bu yıl ve geçen yıl karşılaştırmalı.Kanun değişmediği sürece oynama yapamazlar.Bu yıl fiyatlar %25zamlı olacak.Trafik sigortalarında güçlü şirketleri tercih etmenizde fayda var.Orta seviyede bir şirket geçenlerde 2.000tl değer kaybını ödemedi ve icraya verdik.Hesaplarında başka şirketlerin de haczi vardı arabalarına yakalama çıkarttırıp öyle tahsil ettik.50-100tl ucuz diye iyi şirketlerden vazgeçmemekte fayda var düşüncesindeyim.