7.basamakhocam merhaba hasarsızlık kaçıncı yıl acaba
7.basamakhocam merhaba hasarsızlık kaçıncı yıl acaba
Erçin Hocam, merhaba.Merhaba arkadaşlar,
Dün itibariyle kaskomu yeniledim. 2018 1.4 TSI highline. Geçen sene 700tl ye yaptirdigim poliçe bu sene 4.190tl Anadolu Sigorta . %65 hasarsızlık ve %50 birinci derece aile indirimi. Sınırsız imm, manevi tazminat 2,5 mio. Orjinal cam.
Hayırlı olsun..
çok iyi fiyatmış
Cok iyi fiyatmış, bu belirttiğiniz %50 birinci derece aile indirimi ne oluyor?Merhaba arkadaşlar,
Dün itibariyle kaskomu yeniledim. 2018 1.4 TSI highline. Geçen sene 700tl ye yaptirdigim poliçe bu sene 4.190tl Anadolu Sigorta . %65 hasarsızlık ve %50 birinci derece aile indirimi. Sınırsız imm, manevi tazminat 2,5 mio. Orjinal cam.
Hayırlı olsun..
hocam araçlarımız hemen hemen aynı benim ki de 05.07.2018 trafik çıkışlı geçen sene 1650 tl’ye yaptırdım bu sene eylül 15 de yeniledim 5 milyon imm 6625 tl sompo sigortadan. benim ki 4. basamak üzerime 2 araç var biri kamyonet o yüzden mi acaba indirimim 4. basamakta 7 olması gerekmez miydi. sizin fiyat çok iyi bu arada hayırlı olsun
çok iyi fiyatmış
Cok iyi fiyatmış, bu belirttiğiniz %50 birinci derece aile indirimi ne oluyor?
hocam araçlarımız hemen hemen aynı benim ki de 05.07.2018 trafik çıkışlı geçen sene 1650 tl’ye yaptırdım bu sene eylül 15 de yeniledim 5 milyon imm 6625 tl sompo sigortadan. benim ki 4. basamak üzerime 2 araç var biri kamyonet o yüzden mi acaba indirimimim 4. basamakta 7 olmadı gerekmez miydi. sizin fiyat çok iyi bu arada hayırlı olsun
Merhaba,Merhabalar,
2021 Golf 8 Rline icin Axa Maksimum genisletilmis yaptirdim, 17bin TL tuttu, trafik sigortasi biraz daha no name bir firma, 4K TL