İmm-cam-ikame?Generaliden full kasko yetkili Servis anlaşmalı 5500 4 oto yıkama be 250 tl a101 çeki
İmm 500 binİmm-cam-ikame?
2x14 gün ikame aracı iptal edip (yani ikame araç istemiyorum) deseniz veya 2x7 gün e indirip., İMM ‘yi —>2-3 veya 5 milyon yapsanız, şuan ödediğiniz 5.500 tl.den daha ucuza gelirdi.İmm 500 bin
Cam yetk serviste değişimde %25 ödeyeceğim
2 adet 14 gün
Yokkk hocam@Savatage
Iyi teklif, ama allianz online' dan kayit olup bir teklif alip kiyaslamak daha iyi olur, gecen sene cok iyi fiyat vermislerdi
https://online.allianz.com.tr/customer-portal-ui/#/login/tr/
Gecen sene bana sigortam net allianzdaki ayni kasko icin 2 kati fiyat verdi, allianz'in kendi sayfasinda yari fiyatina yaptirmistim, bir deneyin, biz de bilelim durumlar nasil, kendiniz icin degil bizim icin Cünkü Allianz VDF VW marka sigorta olarak yapiyorYokkk hocam
37 tane ayrı ayrı teklif sundu sigortam net.
Anadolu sigortanın teklifi 16.000 ?
19 yaşında 3 aylık ehliyetli yazılımlı 168 beygir scirocco kullanıcısı zanettiler beni sanırım???
Web sitelerindenGecen sene bana sigortam net allianzdaki ayni kasko icin 2 kati fiyat verdi, allianz'in kendi sayfasinda yari fiyatina yaptirmistim, bir deneyin, biz de bilelim durumlar nasil, kendiniz icin degil bizim icin Cünkü Allianz VDF VW marka sigorta olarak yapiyor
Abi manevi çıkaramazsınız.Çok eskiden şirketler ek olarak koyarlardı ama şimdi çoğu imm’nin %25i olarak belirleyip öyle fiyatlamaya başladılar.@forzaGilles
Garip zora koşmalar var sigorta şirketlerinde
Benim kasko 9 şubatta ama 30 gün öncesinden sistem açıldı.
En uygun kasko hdi den çıkıyor
Yavvv
2x7 gün ikameyi çıkarttırmıyor
Manevi tazminatı çıkartırmıyor
Mini onarımı çıkarttırmıyor falan.
En çok ikame araca kıl oluyorum.
Sanki kaza yapınca evden işe isten eve yürüycez.benim arabam kaza yapmış derdim kederim bi dünya !!! Neyleyim elalemin emanet aracını?
Toplu taşıma var !!!! Gider gelirim 15 gün.
imm 3 milyon
Onarım yetkili servislerde
2017 tdi manuel high
Hasarsızlık 22 yıldan beri
Yaş +45
Sehir ankara
Ekli dosyayı görüntüle 62855
Allianz bir süredir,üst segment araçlara iyi fiyat veriyor.Farklı bir fiyatlama tarzları var çözemedim