Çok iyi fiyat bence2023 Taigo Life Dsg. Genişletilmiş full kasko 8857, trafik 2894. Yaş 43.
yanlış bir düşünce..Kasko falan boş işler dikkatli sürdışardan gelecek tehlikelere karşı ayetel kürsi oku çık ben öyle yapıyorum ya zaten kasko caiz değil faiz o paraların nereye gittiğini bilmiyoruz ödüyoruz ama 5 yılda bir birşeyler oluyor Allah korusun tabii ki .....Endonezyada bu işi çözdüler herşey devlet kasasında toplanıyor birşey olduğu zaman orda ki parayı kullanıyorlar sonuçta kaskoda trafik sigortası gibi olsa daha ucuz olucak bu dediklerime karşı çıkanlar olabilir bu benim kendim görüşüm düşüncemdir kimseyi bağlamıyor lütfen yanlış anlaşılmasın golftutkusu ailesini seviyorum
Teşekkürler, evet. Dikkatli kullanıp, şehir içi minimum araba kullanımına çalışıyoruz. Aksi takdirde hem arabaya hem cebe zarar.Çok iyi fiyat bence
Sompo sigarto kasko için 9277 tl 4400 tl de sigorta için teklif verdi.Hanımın üzerine kayıtlı 2021 tiguan life dsg aracıma Türkiye sigorta 3 mio İmm, 14*2 ikame araç, tüm servisleri kapsayan kasko teklifi 11.500 TL.
Feda edecek şeyin çok fazla gibi gelmiyorsa bu mantığı anlayabiliyorum. Ama yeni aldığın araç ya da çok iyi baktığın orta yaşlı bir araç için bu düşünce büyük risk. Bu işin dolusu var, fırtınada uçan çatılar antenler var, depremi var vs. Sadece dikkatli kullanmak bile gün gelir kimseyi kurtarmaz.Kasko falan boş işler dikkatli sürdışardan gelecek tehlikelere karşı ayetel kürsi oku çık ben öyle yapıyorum ya zaten kasko caiz değil faiz o paraların nereye gittiğini bilmiyoruz ödüyoruz ama 5 yılda bir birşeyler oluyor Allah korusun tabii ki .....Endonezyada bu işi çözdüler herşey devlet kasasında toplanıyor birşey olduğu zaman orda ki parayı kullanıyorlar sonuçta kaskoda trafik sigortası gibi olsa daha ucuz olucak bu dediklerime karşı çıkanlar olabilir bu benim kendim görüşüm düşüncemdir kimseyi bağlamıyor lütfen yanlış anlaşılmasın golftutkusu ailesini seviyorum
Benim de sompo. Bu aralar bayağı agresifler herhalde. Eski sigortacım bile Anadolu’dan daha iyiler dedi.Sompo sigarto kasko için 9277 tl 4400 tl de sigorta için teklif verdi.
Feda etmek gibi bir niyetim yok feda etmek uğruna birşey alırmısın sen hiç kimse almaz sanırım ben lafı uzatmayacağım ama benim dinime göre faiz yasak olduğu için ben bu şekilde düşünüyorum önceden bende senin gibi düşünüyordum ama mantık araya girince bu şekilde düşünmeye başladım.... Ek olarak Kasko poliçelerine iyi bakın ben teklif alayım dedim yaptırmadan poliçe detaylarını aldım poliçeye 15000 ödeyeceğim ama bu heryerde geçmeyecek ve dışarıda yaptırırsan çok bir şey karşılamıyor.Feda edecek şeyin çok fazla gibi gelmiyorsa bu mantığı anlayabiliyorum. Ama yeni aldığın araç ya da çok iyi baktığın orta yaşlı bir araç için bu düşünce büyük risk. Bu işin dolusu var, fırtınada uçan çatılar antenler var, depremi var vs. Sadece dikkatli kullanmak bile gün gelir kimseyi kurtarmaz.
Ben kamu bankasında çalışıyorum, Türkiye sigorta personel indirimli sompo kadar fiyat veremedi o beni şaşırttı hocam.Benim de sompo. Bu aralar bayağı agresifler herhalde. Eski sigortacım bile Anadolu’dan daha iyiler dedi.