Sigorta ve Kaskonuzu Nerede, Ne Kadara Yaptırdınız?

Keçili site hiç acımamış.

Bir ay önce 4. basamak / istanbul aracına arkadaşım Unico'dan 10.750 liraya trafik sigortası yaptırdı.
Sigortam.net ile görüştüğümde basamak indiriminin tek araca uygulandığını söylüyor. Böyle saçma bir şey olabilir mi yahu ?

Karoq için zurich sigorta sigortam.net indirimi ile 11.700₺
Yapı kredi uygulamasından allianz için meslek indirimi tek sürücü indirimi ile 14.100₺
İkisi de 5.000.000 imm ikisi de yetkili servis
Zurich hakkındaki fikriniz nedir?
( (Allah muhafaza) İkame araç ihtiyacım olmayacağı için allianzda onu kaldırım)
İkisini de hemen hemen aynı hale getirdim,, Allianz 13500 e Zurich 11300e gelecek. Aradaki farka değer mi sizce?

1736161753761.png1736161794736.png

Son düzenleme:
Ethica trafik Sigorta
6720

Daha dibi yok !

Mecburen yaptırıyorum yarın

Zorunlu Haram zıkkım sigortasını gecen hafta 6790 liraya yaptırdım. (Zıkkıma taksit dahi yok)

KASKO :
Kaza durumunda Tüm yetkili ve özel servisler
10 milyon İMM

5900 lira teklif var (8 taksit)

Hangisi haram hangisi helal ?

Zorunlu Haram zıkkım sigortasını gecen hafta 6790 liraya yaptırdım. (Zıkkıma taksit dahi yok)

KASKO :
10 milyon İMM

Kasko teklifini hangi firma verdi ? Bazı firmalar Kaza durumunda ödeme yapmamak için 40 takla atıyor. Aracın muayene sırasında hafif kusur olarak yazılan bir maddeden ötürü kaskonun ödeme yapmadığı durumlar sıkça oluyor. Kaliteli firma ise düşünmeden yaptırın ama güven vermeyen bir firma ise biraz daha fazla verip iyi bir firma ile çalışın.

Kasko teklifini hangi firma verdi ? Bazı firmalar Kaza durumunda ödeme yapmamak için 40 takla atıyor. Aracın muayene sırasında hafif kusur olarak yazılan bir maddeden ötürü kaskonun ödeme yapmadığı durumlar sıkça oluyor. Kaliteli firma ise düşünmeden yaptırın ama güven vermeyen bir firma ise biraz daha fazla verip iyi bir firma ile çalışın.
bahsettiğin muayene durumu,iyi şirket kötü şirket ayrımına girmez tüm şirketler muayenede sorun olan birşeyi elbette ki sorun haline getirecektir.
Örneğin;
Kaskon var hem de birkaç yıldır.Camın da çatlamış eskaza,şimdi bu çatlağı muayenede yazarsa ve sonrasında ya gidip camı değiştirteyim dersen sigorta şirketi kusura bakma yapamam der fakat öncesinde ben sigortacımı bilgilendirdim kendisinin haber var dersen ve sigortacı evet bilgiliyim derse o camın kırıldığı gündeki cam fiyatı ile şuandaki cam fiyatı arasındaki fiyat farkını senden alıp kalanı ödeyip yaptırır camı.🤗

KASKO :
10 milyon İMM

Kızmazsan Süreçleri anlatayım abi :)
Trafik sigortaları inanılmaz hasar yazmaya başladı bir de üstüne asgari ücret araç parça fiyatları gibi ekstrem durumlar eklenince arttı buraya kadar eyvallah diyebiliyoruz fakat olay bununla bitmedi.Şirketler artık işini tadını tuzunu kaçırıp “ben para kazanamıyorum yahu” pozisyonuna geçip ek saçma sapan teminatlarla trafik sigortasını satmaya başladı.inanılmaz saçma teminatlara inanılmaz fazla paralar isteniyor.mesela imm 30.000tl teminat ekleyip bunun için 1250tl prm alan şirketler var “OHA” ülen aynısı kaskoda 10m tl haliyle 150tl ,eee trafikte neden böyle pahalı?

- ALMA BENDEN KARDEŞİM! ,git başka yere diyorlar…

Yeni araç alan birine 23.380tl fiyat ne demek dalga mı geçiyorsunuz insanlarla?

Velhasılkelam ülkemizde inanılmaz bir sınama sürecinden geçiyoruz,süreç sonunda psikolojisi sağlam kalanlar 5-10yıl daha yaşar gibi.Kalmayanlar kafada huniyle gezer artık zaten

Kızmazsan Süreçleri anlatayım abi :)
Trafik sigortaları inanılmaz hasar yazmaya başladı bir de üstüne asgari ücret araç parça fiyatları gibi ekstrem durumlar eklenince arttı buraya kadar eyvallah diyebiliyoruz fakat olay bununla bitmedi.Şirketler artık işini tadını tuzunu kaçırıp “ben para kazanamıyorum yahu” pozisyonuna geçip ek saçma sapan teminatlarla trafik sigortasını satmaya başladı.inanılmaz saçma teminatlara inanılmaz fazla paralar isteniyor.mesela imm 30.000tl teminat ekleyip bunun için 1250tl prm alan şirketler var “OHA” ülen aynısı kaskoda 10m tl haliyle 150tl ,eee trafikte neden böyle pahalı?

- ALMA BENDEN KARDEŞİM! ,git başka yere diyorlar…

Yeni araç alan birine 23.380tl fiyat ne demek dalga mı geçiyorsunuz insanlarla?

Velhasılkelam ülkemizde inanılmaz bir sınama sürecinden geçiyoruz,süreç sonunda psikolojisi sağlam kalanlar 5-10yıl daha yaşar gibi.Kalmayanlar kafada huniyle gezer artık zaten

Aracı ilk aldıgdmda (13 ocak 2018)

Trafik 390
Kasko 960 dan yaptırmıstım

Bu trafik / kasko makası nasıl eriyip trafik daha pahalı hale nasıl geldi ? İtirazım buna

bahsettiğin muayene durumu,iyi şirket kötü şirket ayrımına girmez tüm şirketler muayenede sorun olan birşeyi elbette ki sorun haline getirecektir.
Örneğin;
Kaskon var hem de birkaç yıldır.Camın da çatlamış eskaza,şimdi bu çatlağı muayenede yazarsa ve sonrasında ya gidip camı değiştirteyim dersen sigorta şirketi kusura bakma yapamam der fakat öncesinde ben sigortacımı bilgilendirdim kendisinin haber var dersen ve sigortacı evet bilgiliyim derse o camın kırıldığı gündeki cam fiyatı ile şuandaki cam fiyatı arasındaki fiyat farkını senden alıp kalanı ödeyip yaptırır camı.🤗
Art niyetli olandan para alınsın buna karşı değilim.

Konu ön cam değil. Muayene ise sadece bir örnekti. 2024 Ağustos ayında eski aracıma kasko yaptırırken kasko firması beni expertiz merkezine iletti. Aracıma exper yapıldı. Aracın o an ki durumları ortaya çıktı. Kasko firması da zeyil yaparak kaskoyu tamamen aktif etti. Sistemin bu şekilde olması gerekiyor. Sırf para ödememek için 40 takla attıkları durumlar oluyor. Bunlardan bahsediyorum. Expertiz sürecini uzatmak, ödemeyi geç yapmak gibi durumlar da dahil buna. Sırf ucuz diye bir firmayı tercih etmek hiç doğru değil.

Bu arada ucuz diye kötü firma olacak değil, allianz, zurich gibi firmalar bazen saçma sapan kasko firmalarından daha ucuza daha iyi poliçe çıkartıyor.

Geri