- İsim
- hakan
- Araç
- MK8 GTI
Hey gidi hey,@tiesay Hocam Istanbul icin: Dogus city esenyurt ile anlasmali (benim servisim) Tamas, uzay oto, kar otomotiv, MEZ, Dogus maslak, AVek, gibi yetkili servisler ile de anlasmali
Benim icin önemli olan dogus city esenyurt, arkadaslarim var orada, bir sorunda bu servise cektiririm arabayi, ayrica sigortamda servis kisitlamasi yok, VDF sigortanin yaptigi karektersizlik, ak-sigortanin verdigi teklifin yanina yaklasamiyorlar, sinirsiz imm'leride yok
Allah kaza bela vermesin, kimseyi sigorta sirketleriyle muhattap etmesin, cünkü hespsi pislik
Birde mümkünse araciniza kamera taktirin arkadaslar, internette okudum, köy yerinde kaza yapmis, kayit yok diye ödeme yapmamislar, ugarsip duruyor zavalli
Şuanda sigortacım ile görüştüm, detayları öğrendim.@tiesay Esenyurt güzeldir, gökdeleni boldur, arka mahalleler haric
aksigorta.com.tr den baktim anlasmali servislere
Düşün şu işin peşine, siz de biz de rahatlayalım@tiesay
Hani siyaset aleminde bir laf var ya
Belgeleriyle İspatlamazsan namertsin
Bu son bahsettiğiniz durumların yarın peşine düşücem..bölge müdürlüğünden gerekirse yazılı beyan istemeyi düşünüyorum!
Şimdi ben yarın aracı toslasam
Ankaradaki 2 adet doğuş otoya götürürsem işçiligi cebimden mi vericem ? Eskihisara götürmeye mecburmuyum
Ak sigorta büyük ayıp eder ozaman
Bi daha kasko falan yaptırmam ak sigortadan?
(İkame araç işi bana önemli değil)
Madem çok sayıda gayrimenkul emlak var?@tiesay Ak-sigorta sorunlu gözüküyor, ben sinirsiz imm icin ak sigortayi tercih etmistim, ihtiyac durumunda artik diger yetkili servisleri tercih ederim
Benim üzerimde cok sayida gayrimenkul var (aileden kalma), olasi bir yüksek meblagli kazada sinirsiz imm benim icin cok önemli, hatta arabadan daha önemli, cünkü milyonluk zarar versem Allah korusun, o milyonlari benden alirlar